Telekom Electronic Beats predstavlja Dave Gahan & Soulsavers uživo iz Berlina

Angels & Ghosts: promocija novog albuma 30. oktobra Tempodrom, Berlin

Samo šest prikazivanja u cijelom svijetu

Ekskluzivno prikazivanje na sajtu electronicbeats.net i crnogorskom portalu www.cdm.me

_______________________________________________________________

Telekom Electronic beats predstavlja jedinstveni koncert frontmena legendardnog  sastava ‘’Depeche Mode’’, Dave Gahana koji će promovisati svoj novi muzički projekat ‘’Dave Gahan & Soulsavers’’. Koncert će biti održan u petak, 30. oktobra u 20 sati u berlinskom Tempodromu, a publika u Crnoj Gori će imati priliku da prati uživo preko portala CdM i electronicbeats.net.

 

Sa svojim novim, jedinstvenim muzičkim projektom, harizmatični lider jednog od najuticajnijih bendova muzičke istorije dolazi u Berlin, što će biti jedan od ukupno šest koncerata (Los Anđeles, Nju Jork, London, Berlin, Pariz i Milano) koje će održati kao promociju albuma ‘’Angels & Ghosts’’. Koncert u Berlinu je rasprodat nekoliko sedmica unaprijed.

 

Telekom Electronic beats će ovim putem omogućiti velikom broju fanova širom Evrope,    koji neće biti u prilici da uživaju u jednom od šest jedinstvenih koncerata, prenos u visokoj rezoluciji.

 

Internacionalni muzički program  koji je Telekom aktivno afirmisao u protekloj deceniji u metropololama kao što su Prag, Budimpešta, Beč itd. postao je uticajna mreža savremene muzičke zajednice, kroz projekat Telekom Electronic Beats, kao i kroz uticajneedicije Electronic Beats magazina i serijala video zapisa ‘’Slices’’ na EB.TV

 

Veliki broj svjetskih muzičkih zvijezda ostvarilo je dugoročno uspješnu saradnju, poput Dave Gahana koji će svoju promociju novog studijskog izdanja ‘’Angels & Ghosts’’ baš imati u saradnji sa Telekom Electronic Beats.

 

 

‘’Naš partnerski odnos sa Telekomom nam je omogućio pristup fanovima širom planete na nove, drugačije i uzbudljivije načine. Kao jedan tim, gradimo dugoročnu vezu sa publikom, spajajući ljude kroz muziku i tehnologiju’’, kazao je Gahan o predstojećem projektu sa Telekomom.

 

Album ‘’Angels & Ghosts’’ je druga saradnja između Gahana i Soulsaversa, objavljena širom Evrope 23. oktobora ove godine. Album sadži devet autorskih pjesama koje je muzička kritika opisala kao mračni akustični miks savremenih muzičkih elemenata,koji crpe inspiraciju u gospelu i bluzu.

 

Na koncertu u Berlinu koji će publika moći da prazi uživo i u Crnoj Gori nastupiće kao desetočlani sastav. Video zapis koncerta će biti dostupan 24 sata nakon završetka.

 

Povezani linkovi:

www.electronicbeats.net

www.electronicbeats.tv

 

Recent Posts