TATAMI PODLOGA ZA KJOKUŠINKAJ KARATE KLUB TIVAT

Kompanija Adriatic Marinas finansirala je kupovinu tatami podloge olimpijskih standarda za sportsku salu Kjokušinkaj karate kluba Tivat u Donjoj Lastvi. Donacija podloge iznosila je 1.000 eura.

 

Saradnja između našeg kluba i kompanije Adriatic Marinas nije počela ovom donacijom, već značajno ranije – četiri sezone smo besplatno koristili prostorije bivšeg Doma podmorničara koje nam je kompanija ljubazno ustupila. Vjerujemo da ćemo i dalje sarađivati sa Porto Montenegrom, koji intenzivno ulaže u sport i zdrave načine života građana Tivta, istakao je trostruki svjetski prvak i predsjednik Kjokušinkaj karate kluba Tivat Sveto Deković. Klub je registrovan 15. maja 1997. godine i predstavlja prvi registrovani klub ove borilačke vještine u Crnoj Gori.

 

Najavljujući i druge oblike saradnje sa ovim klubom, PR menadžer Porto Montenegra Danilo Kalezić je dodao da kompaniji Adriatic Marinas predstavlja izuzetno zadovoljstvo da najstariji klub u Tivtu i Crnoj Gori u ovoj borilačkoj vještini dobija sve bolje osnove za kvalitetne treninge i impresivne sportske rezultate.

 

Recent Posts