azijatkinja

Tajna zanosnih Azijatkinja: Ovaj napitak topi kilograme, diže imunitet i totalni je hit u svijetu

Hiljadama godina ljudi iz Azije đumbir koriste za liječenje raznih bolesti, ali i za održavanje metabolizma na zavidnom nivou. Poznato je da Azijatkinje rijetko imaju problema sa viškom kilograma, a njihova tajna leži baš u napitku koji i vi možete veoma lako da napravite!

Znamo da ih volite: 6 razloga zbog kojih treba da jedete POMORANDŽE!

Vjekovima je đumbir tradicionalni lek protiv mučnine, pa se preporučuje ženama koje su u drugom stanju, ali i ljudima koji prolaze kroz hemoterapiju. Zbog blagotvornog dejstva na želudac, ali i na čitav digestivni trakt, đumbir je postao izuzetno popularan sastojak mnogih preparata za mršavljenje i ubrzavanje metabolizmna – ali i za dizanje imuniteta, jer sadrži puno vitamina C. U nastavku pročitajte kako da napravite ovaj čudotvorni napitak.

 

Potrebno je:

– 1,5 l vode

– parčence đumbina (oko 5 cm)

 

Priprema:

Prokuvajte vodu, pa kad proključa dodajte đumbir isjeckan na manje komadiće. Ostavite tako da odstoji, pa dobijenu vodu procijedite u sipajte u flašu ili termos. Ne postoji neki poseban način na koji se ovo konzumira, već je bitno da polako pijuckate vodu tokom čitavog dana.

Deset najzdravijih prehrambenih artikala koje trebate redovno konzumirati

Đumbirova voda (ili đumbirov čaj) pije se šest meseci u cugu, a trebalo bi da steknete naviku da je sa sobom svugde nosite, poput limunade u flašici. Rezultati u vidu boljeg kvaliteta kože, više energije, bržeg metabolizma i manjeg broja kilograma primetićete već posle prvog meseca “druženja” sa ovim napitkom.

Izvor: Ženablic.rs

Recent Posts