Tajlandska masaža u hotelu Palas

Tajlandska masaža u hotelu Palas: Jedinstven doživljaj Istoka na Jadranskom moru

Hotel Palas po prvi put  nudi jedinstven i nezaboravan doživljaj Istoka na Jadranskom moru. U svojoj bogatoj ponudi wellness & spa centra, u hotelu Palas od sada možete da uživate i u tajlandskoj masaži.

Metodama starim hiljadama godina i drevnim terapeutskim vještinama, tajlnadskom masažom povratićete energiju, osloboditi se stresa, napetosti i iscrpljenosti. Tradicionalna tajlandska masaža vodi porijeklo iz Indije, gdje je počela njena upotreba još prije 25 vjekova. Budistički monasi u hramovima su je čuvali i usavršavali pod uticajem drugih istočnih kultura, naročito tradicionalne kineske i tibetanske medicine. Tajlandska masaža je tako postala najkompleksniji iscjeljiteljski sistem, a uvrštena je na prestižnu listu UNESCO svjetske kulturne baštine.

Kao holistička terapija koja čovjekovu fizičku, emotivnu i duhovnu prirodu posmatra kao jedno, bazirana je na teoriji energetskih kanala koji prolaze duž cijelog tijela i povezuju sve tjelesne sisteme i organe. Dobrobit tajlandske masaže je dovesti tijelo, um i duh u stanje ravnoteže i harmonije koja je važna za samoiscjeljenje.

U wellness & spa centru hotela Palas takođe možete naći i druge vrste masaža poput masaža za trudnice, masaže stopala, masaže ledja, vrata, glave i dlanova, masaže vulkanskim kamenjem. Gostima su takodje na raspolaganju i ostali tretmani za njegu kože i tijela.

 

Osim masažnog centra, wellness & spa hotela Palas posjeduje zatvoreni bazen, dvije saune, djakuzi, tursko kupatilo, tuševe doživljaja i teretanu. Ponedjeljkom i srijedom najmladji gosti mogu da pohadjaju školu plivanja. Više informacija o ponudi wellness & spa centra možete dobiti na telefon: +382 68 820 773

Recent Posts