Svijet plače od smijeha zbog romantične tetovaže srpskog fudbalera

Ne, Uroš Vitas nažalost nije završio na našem portalu zahvaljujući nekom golu ili sjajnom potezu sa utakmice. Mada, ovo se može nazvati potezom takođe. Lošim, jako lošim potezom.

Srpski fudbaler Uroš Vitas koji igra u Mehelenu na svoj Instagram profil izbacio je fotku kojom je željeo sa svima da podijeli beskonačnu ljubav prema supruzi Snežani. Istetovirao je njeno lice preko cjele desne plećke. Ovu vijest prenijeli su mnogi svjetski i sportski mediji i svi za cilj imaju samo jedno – da zezaju ovog Nišliju. Iskreno, razumemo ih, presmiješno je.

Ovo je Snežana u stvarnosti. Simpatična i naočita žena na prvi pogled, a naročito na drugi. Ali, nakon tetovaže Uroš je lagano mogao da tuži svog tattoo majstora. Videćete i zašto. Snežo, ne ljuti se!

Nema priče o tome da li je Uroš imao lošu namjeru. Čovjek voli svoju ženu i to niko ne spori. Ali druže… Hahahahahahahahaha. Zanima me kako je čovjek kod koga je radio tetovažu reagovao kad mu je srpski fudbaler rekao šta želi.

PODGORICA: Zastave Crne Gore u kontejnerima!

Ako ništa, čovek je bar malo skrenuo pažnju na sebe i ljestvicu loših fudbalerskih tetovaža spustio… U stvari nije je spustio nego uzeo u ruku i bacio na dno neke provalije.

(Noizz.rs)

Recent Posts