minuta

Svi žele da bar na 5 minuta budu bračni par s Tare koji živi čaroliju

Amerikanka Tereza Kraford je osam godina bila zvijezda tamošnje odbojkaške reprezentacije i članica odbojkaških timova u još sedam zemalja. Kada se zaljubila u Borisa, sa njim je riješila da svoj život usmjeri u potpuno drugom pravcu. Njihova bajka odigrava se na Tari gdje žive sa troje djece.

Tereza i Boris su se upoznali u Švajcarskoj, a on je radio u njenom timu kao kondicioni trener.

– Upoznali smo se u Švajcarskoj pri kraju njene odbojkaške karijere. Jedno vrijeme stanovali smo u Belgiji da bismo prije pet godina došli u Beograd. Oduvjek sam imao želju za odlaskom iz grada i životom u prirodi, a kada sam upoznao Terezu, shvatanja i volja za tim su se poklopili. Na relaciji Tara – Beograd smo živjeli od aprila 2015. godine, da bismo se u septembru prošle godine u potpunosti preselili na Taru – rekao je Boris za Blic prije dve godine.

Na toj planini su realizovali specifičan koncept Retreat Tara – povlačenje u prirodu. U svoju kuću primaju sve ljude kojima fali mir i prepoznaju svoje želje i mogućnosti za neku promjenu.

Tereza i Boris imaju troj djece – sinove Ranka i Džeksona i ćerkicu Teslu koja je juče napunila dijve godine. Klinci nemaju puno kupljenih igračaka, već ih prave sami i s mamom i tatom. Detinjstvo provode na obodu šume i na zelenim planinskim prostranstvima.

Tereza koristi hranu iz prirode. Sasvim je uobičajeno da izađe iz kuće, odšeta do šume i nabere ono što će jesti za ručak. Boris i ona povremeno dođu do Beograda gdje dopunjuju svoje zalihe organskim namirnicama.

Izvor: blic.rs

Recent Posts