haljina

Svi gledaju u haljinu Kejt Midlton na dejtu s princom Vilijamom

Dejt Kejt Midlton i princa Vilijama nikad ne može biti kao regularan izlazak. Ovih dana njih dvoje su ostavili decu kod kuće i izašli u pozorište gde su prisustvovali svečanosti Royal Variety. Kejt se naravno skockala kao milion dolara i zasenila prisutne fenomenalnom crnom čipkastom haljinom.

Kraljica Elizabeta je pokroviteljka Royal Variety Charity, a dejt je zapravo bio prikupljanje sredstava za stotine ljudi iz britanske industrije zabave kojima je neophodna pomoć zbog starosti, lošeg zdravlja i teške finansijske situacije.

Kejt Midlton je nosila crnu haljinu sa čipkom koju potpisuje Alexander McQueen (pravio je i njenu venčanicu). Uz elegantnu toaletu je pustila kosu, a od nakita je na sebi imala efektne Erdem minđuše. Vilijam je nosio klasičan smoking sa leptir mašnom. Maksi haljina sa postavom u boji kože i crnom čipkom je savršen miks elegancije i seksepila. Tačna cena joj se ne zna, ali slični komadi Alexander McQueen dostižu i 10.000 funti.

Kejt Midlton Foto: Profimedia

Dok su ulazili u Palladium teatar, ćaskali su sa glumcima iz mjuzikla “Meri Popins”, a Kejt je rekla pevačici Petjuli Klark da su i deca tražila da krenu sa njima, ali da im je ona rekla da ne mogu da izlaze tokom nedelje kad ujutru idu u školu.

Na događaju su izvedene numere iz tog mjuzikla, ali i iz predstave Come From Away, dok su publiku zasmejavali komičari Rob Beket i Rameš Ranganatan, koji su zadirkivali kraljevski par da su izašli na dejt. Komičari su ih pitali da li su bejbisiterki platili da ostane do 12 ili do jedan.

Ljubav je (s)lijepa: Sedam faza kroz koje svi prolaze kada su zaljubljeni

– Uvek se isplati dati 20 funti na jedan ekstra sat – poručili su Vilijamu i Kejt. Jedan od komičara je onda ispričao da i on, kao i kraljevski par, ima troje dece i pretpostavio je da i Kejt i Vilijam pomisle istu stvar kada vide tri mališana kako im utrčavaju u spavaću sobu svakog jutra: “Zašto smo ovo uradili?”

Prošle godine su ovom događaju prisustvovali Megan Markl i princ Hari koji se trenutno odmaraju od kraljevskih dužnosti i mesec i po dana će biti usmereni samo na porodicu.

Izvor: Noizz.rs

Recent Posts