SVI DETALJI Tek sada se zna kako su Megan i Hari proslavili PRVI ARČIJEV ROĐENDAN: Oduševićete se kada čujete KAKVU JE TORTU spremila mama

Sin Megan Markl i princ Harija Arči Harison je šestog maja napunio godinu dana, a tek sada su poznati svi detalji rođendanske proslave.

Zbog pandemije korona virusa odustalo se od velike proslave. Poštujući socijalnu distancu i karantin Megan Markl i princ Hari su rođendan obelježili sami sa sinom u vili u Los Anđelesu koju iznajmljuju od bogataša Tilera Perija.

Izvor je za magazin “Pipl” rekao da je slavlje bilo jednostavno, ali ispunjeno radošću.

“Megan je napravila tortu od jagoda i šlaga, a Hari je bio zadužen za dekoraciju i bušenje balona”, ispričao je izvor i dodao da je za Arčija bio spreman “smash cake” veoma popularan na dječjim rođendanima u Americi, ali sve više i u Velikoj Britaniji i to posebno na proslavama djece poznatih ličnosti što se videlo na rođendanu sina Kolin i Vejna Runija, Kasa, koji je pre nekoliko mjeseci napunio dve godine (detalje sa proslave Kolin je objavila na Instagramu).

SNIMAK JE SVE ODUŠEVIOFOTO: PROFIMEDIA

“Smash cake” znači da se torta postavlja pred djetetom koji je zatim “sruši”, odnosno igra se njome i sve se to zabeleži fotografijama. Kako se mališani upravljaju čokoladom, šlagom, najčešće ih roditelji ubrzo nakon igre sa tortom okupaju.

Stručnjak za britansku kraljevsku porodicu Kejt Ničol je za “OK!” magazin ispričala da je Megan koja voli da bude kreativna u kuhinji, sigurno spremila slasnu tortu, koja je zdrava za cijelu porodicu kao i da je nakon uživanja sa poslasticom usledilo plivanje u bazenu, a zatim i video poziv sa djecom iz Kembridža.

Kejt vjeruje da su se Megan i Hari čuli sa vojvodom i vojvotkinjom od Kembridža kao i njihovom djecom uprkos tenzijama u porodici.

Dodala je da su male šanse da je Arči primio mnogo poklona jer on “ima sve što poželi”, kao i da su njegovi roditelji vjerovatno porodici i prijateljima rekli da umjesto darova poklone donacije dječjim humanitarnim organizacijama.

Megan i Hari su na dan rođendana obavili i video pozive sa prijateljima i kumovima malog Arčija među kojma je Tigi Petifer, nekadašnja Harijeva dadilja, i najbolja prijateljica američke glumice Džesika Malruni za koju se vjeruje da je, takođe, Arčija kuma (Džesika je brinula o dječaku dok su vojvotkinja i vojvoda od Saseksa pre nekoliko mjeseci obavljali poslednje službene dužnosti u Londonu).

(zena)

Recent Posts