Narcisa iz Beča Tanja Savic

SVE O LEZBO NOĆI TANJE SAVIĆ U BEČU! Narcisa: Ljubile smo se i mazile… OVO JE DJEVOJKA sa kojom je imala VRELU NOĆ!

Nakon što je muž Tanje Savić Dušan Jovančević za otkrio da je pjevačica pre braka sa njim bila u lezbo-akciji sa izvesnom Narciom iz Beča, ta žena se juče javila redakciji Kurira. Ona je potvrdila da se ljubila i mazila sa folk zvijezdom iz Radinaca kod Smedereva pre nego što se udala, ali da nisu imale seks.

NARCISAFOTO: PRIVATNA ARHIVA

– Bila sam u šoku kada sam vidjela objavu u vašem mediju. Ne mogu da vjerujem da je taj čovjek toliko nisko pao da otkriva takve stvari o majci svoje djece i još spominje moje ime. Od tada je prošlo deset godina. Želim da kažem da to nije bila nikakva lezbo-afera, kao što je on rekao da smo bile gole u krevetu, već samo poljubac i maženje. Ne smatram da je to toliko loše kada se dvije žene poljube – smatra Narcisa Musić.

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM, DAMIR DERVIŠAGIĆ

Ona je detaljno opisala njihov odnos.

– To je bilo prije nego što se udala. Došla sam prvi put na njen nastup i ona me je posmatrala cijelo veče. Smeškala se dok nisam sjela pored nje. Upoznale smo se, zezale, smejale, sve je bilo normalno, bez nekog preteranog muvanja. Bile smo obe mlade i lude. Ja nisam imala nikada želju da imam nešto sa ženama, ali mislim da ona jeste, u smislu da proba kao skoro svaka druga žena. Mislim da je željela samo da vidi kako je to ljubiti se sa ženom – ocjenjuje ona.

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Upitali smo je da li je došlo do seksa.

– Nije bilo tih stvari na koje je aludirao njen muž. Mazile smo se i ljubile se. Nismo bile gole. Nakon te večeri bile smo u kontaktu još nekih godinu dana, i to je bilo sve. Odlazila sam na njene nastupe kada je dolazila u Beč. Tada smo se samo zagrlile, i to je bilo sve. Ona nije lezbijka. Voli muškarce, a samo je htjela jednom da proba. Baš sam se potresla kada sam pročitala šta je Dušan izjavio – kaže Narcisa i dodaje:

– Tanja je jedna predivna žena i nije mi jasno zašto se njen muž tako sveti i javno iznosi sve te stvari o njoj. Veoma mi je ružno sa njegove strane, zapravo odvratno mi je, jer je i ona roditelj. Jednom prilikom kada je ona gostovala u Beču, upoznala sam Dušana. Jako je ljubomoran. Jedva smo uspjele da se pozdravimo. Spasla se od njega. Toliko od mene – zaključila je ona. Tanja nije odgovarala na naše pozive.

(Kurir.rs)

 

 

Recent Posts