Svakodnevna riječ koja će izluditi vašeg partnera (ili partnerku) tokom seksa

ŽELITE li napaliti partnera odnosno partnerku u spavaćoj sobi?

Eksperimentiranje s prljavim govorenjem može biti zabavno za početak, a ponekad najjednostavnije riječi ili fraze mogu izluditi vašu drugu polovicu, piše Daily Star.

Na Twitteru mnogi muškarci i žene otkrili su da vole čuti vlastita imena za vrijeme seksa. To se može napraviti na više načina. Primjerice, zavodničko šaputanje imena u uho, izgovaranje ga autoritativno uz seksi upute ili uzvikujući ga na vrhuncu strasti.

“Tijekom seksa volim čuti da izgovara moje ime”, priznala je jedna žena na Twitteru. “Ne mislim da imam seksi ime, no obožavam ga čuti tijekom seksa”, “Zašto je tako dobar osjećaj čuti vlastito ime tijekom seksa?”, još su neki od komentara.

https://www.instagram.com/p/CDEnwoplIJI/

Zašto takav jednostavan čin može biti toliko efikasan? Dr. Michelle Drouin, profesorica psihologije sa Sveučilišta Fort Wayne kaže kako slušanje vašeg imena pomaže vam da se više povežete sa svojim partnerom.

“Mi po prirodi tražimo pripadnost i ljubav kao jednu od naših glavnih ljudskih motivacija”, rekla je za Elite Daily. “Kad netko izgovori vaše ime, prepoznaje vas u svom krugu i potvrđuje da ste im poznati, možda pojačavajući osjećaj pripadnosti.”

Klinička seksologinja Cyndi Darnell složila se s tom teorijom. Ona kaže da slušanje vlastitog imena “može biti oblik validacije koji može dovesti do osjećaja uključivanja, ako je validacija izvor seksualnog uzbuđenja.”

Vrijedi napomenuti i kako ovo nije jednako napaljujuće svima pa stručnjaci preporučuju da razgovarate s partnerom ili partnericom o vašim preferencijama u spavaćoj sobi, od toga što biste voljeli čuti do onoga što biste voljeli probati.

(index)

Recent Posts