brak

Svadba iz snova: Lavovi vole luksuz, Djevice su skromne

Lavovi i Strijelčevi vole luksuz, Djevice skromniju varijantu, Škorpije će najradije odabrati neku egzotičnu destinaciju, dok je Rakovima sigurnost na prvom mjestu.

Ovan

Ovan je znak koji voli da bude u  centru pažnje. Zbog toga priželjkuju svadbu o kojoj će se dugo pričati. Međutim, i samoj svadbi prethodi veoma romantična prosidba, koja će voljenu osobu učiniti presrećnom, a i drugi ljudi će sa osmijehom prepričavati taj događaj.

NEDJELJNI HOROSKOP: Ovo vas čeka od 25. do 31. januara

Bik

Osobe rođene u ovom znaku nisu previše izbirljive kada je svadba u pitanju. Njima je najvažnije da prisutni budu zadovoljni, posebno atmosferom i hranom.

Blizanci

Blizanaci će, prije svega, težiti da udovolje gositima kvalitetnom muzikom. Riječ je o osobama, koje su vesele, težiće ka tome da se svi prisutni dobro zabave. Na ovoj svadbi nikome neće biti dosadno.

Rak

Osobe rođene u znaku Raka vole mirna mjesta. Radije će odabrati šatru, nego luksuzno mjesto u centru grada. Veoma su promišljeni, te se nemojte iznenaditi ako na njihovoj svadbi uočite obezbjeđenje.

Lav

Lavovi zasigurno neće organizovati svadbeno veselje u objektu, koji je niže klase. Perfekcionisti su, te zbog toga očekuju savršenstvo. Rado će odabrati hotel sa 5 zvjezdica, a nijedan detalje neće biti izostavljen.

Djevica

Osobe rođene u ovom znaku, neće previše da rasipaju novac. Zbog toga će organizovati sasvim pristojnu svadbu, na kojoj će sve biti na svom mjestu, ali za to neće potrošiti ogromne količine novca. Njima  je veoma važna dekoracija, cvjetni aranžmani posebno.

Afrički horoskop proriče: Ko će uživati u ljubavi, a ko će biti vođa…

Vaga

Pripadnici ovog horoskopskog znaka ne donose odluke olako. Zbog toga samo svadbi prethodi dosta razmišljanja, argumenata i protivargumenata. U stanju su da se do samog dana svadbe premišljaju u pogledu različitih sitnica u vezi sa slavljem. Inače su veoma romantična bića i rado će izabrati da svadbu organizuju na mjestima od istorijskog i kulturnog značaja, pa čak i najstarijoj kafani u gradu.

Škorpija

Škorpije su pomalo čudne kada je vjenčanje u pitanju. Ne vole klasična, tradicionalna mjesta. Najradije će vjenčanje obaviti na nekoj egzotičnoj destinaciji, samo u društvu partnera i svjedoka.

Strijelac

Kada je svadba u pitanju, Strijelčevi ne mare za svoj novac. Smatraju da vjenčanje nema reprizu i daće sve od sebe da se veoma dugo priča o njemu.

Jarac

Osobe u znaku Jarca su takve da ne vole egzibicije – neobična vjenčanja ne dolaze u obzir. Vole tradiciju, pa će se potruditi da ispoštuju svaki običaj, koji su “pokupili” od svojih roditelja i baka i deka.

Vodolija

Svoje sudbonosno “da” će izgovoriti samo na mjestu, koje nije svakidašnje. Uz to, ne vole preveliku gužvu, te će, najverovatnije, svadbu organizovati u društvu najbližih rođaka i prijatelja.

Ribe

Osobe rođene u ovom znaku su izuzetno romantične. Njihovo idealno mjesto za organizovanje venčanja je brod ili splav. Uz to, veoma su tradicionalno vaspitane, pa će težiti ka tome da ispoštuju što više običaja. Uživaju u sreći drugih, pa će dati sve od sebe da se svi prisutni na svadbi osjećaju posebno.

Izvor: NN/astrousluge.com

Recent Posts