Đukanović

SVADBA DECENIJE U CRNOJ GORI! MILO ŽENI SINA JEDINCA! Evo gdje će za 10 dana biti VJENČANJE, a još se ne zna ko je MLADA!

Blažo Đukanović (31), sin predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića, zakazao je vjenčanje 21. septembra u hotelskom kompleksu Sveti Stefan.

Mlađi Đukanović navodno namjerava da se oženi u Miločerskom parku, kojim upravlja kompanija grčkog biznismena Petrosa Statisa, bliskog prijatelja Mila Đukanovića.

O detaljima svadbe se malo zna, od toga ko će od muzičkih zvijezda uveseljavati zvanice, među kojima se očekuju ljudi iz političkog vrha države, biznismeni, predstavnici kulturnog i javnog života…

Ipak, najveća misterija je ko je mlada. U medijima se ne može pronači nijedna njena fotografija, čak ni ime, a jedini podatak koji postoji jeste da je podmladak familije Đukanović u “dugodišnjoj stabilnoj vezi”.

Blažo Đukanović se godinama uspješno bavi biznisom u sektoru energetike i njegove dvije kompanije imaju milionske profite. Đukanović ušao je i u biznis izgradnje mini-hiroelektrana i na vodotocima na području kolašinske opštine započeo izgradnju dvije centrale. U tome je imao podršku strica – bankara Aca Đukanovića, ali i oca dok je obavljao funkciju premijera…

FOTO: EPA/BORIS PEJOVIĆ

Seriju glamuroznih vjenčanja u Crnoj Gori praktično je otvorio Statis. On je 2007. za nekoliko stotina zvanica priredio spektakulranno veselje, kome je prisustvovao i Đukanović. Statis se tada vjenčao sa manekenkom Nedom Čađenović.

Prvi reket svijeta Novak Đoković prije pet godina je stao na “ludi kamen” u Miločerskom parku, kada je organizovao vjenčanje sa Jelenom Ristić.

I odbjegli šef budvanske kriminalne grupe, nekadašnji drugi čovek države i DPS-a, Svetozar Marović, organizovao je vjenčanja za svog sina 2009. godine.

Da je svadba bila berićetna, otkriveno je za vrijeme suđenja u okviru procesa oduzimanja imovine mlađeg Marovića. Miloš koji se vjenčao sa Tamarom Popović tvrdio je preko svojih zastupnika da je od svadbe zaradio 150 hiljada evra. Na spisku onih koji su ga častili su Milo Đukanović i njegova supruga Lidija, kontroverzni biznismen Branislav Brano Mićunović i srpske folk zvezde Ana Bekuta i Aca Lukas…

FOTO: EPA/BORIS PEJOVIĆ

Pet godina kasnije, u istom hotelu Svetozar je priredio ništa manje glamurozno vjenčanje za svoju ćerku, tadašnju menadžerku Opštine Budva Milenu Marović, koja je “da” izgovorila tadašnjem gradonačelniku Cetinja, a sadašnjem ministru kulture Aleksandru Bogdanoviću.

Glamurozna vjenčanja organizovao je i Mićunović, u martu 2015. kada se vjenčala ćerka Andrea pred nekoliko stotina zvanica za Miloša Kustudića. Dvije godine kasnije, u novembru 2017, Mićunović je oženio i sina Đorđa sa manekenkom Zoranom Mandić.

Gala svadbu u septembru 2013. pravila je predsjednica vrhovnog suda Vesna Medenica, kada je ženila sina Miloša sa Tijanom Burić, sestričinom većinskog vlasnika Lutrije Crne Gore Save Džigija Grbovića, a kuma im je bila Andrea Mićunović, ćerka Brane Mićunovića.

(Vijesti, Kurir)

Recent Posts