Luči

Suzan Luči i kada padne – radi to graciozno

Ako niste gledali seriju “All my children” i ne znate ko je Suzan Luči, njen pad na modnoj reviji “Go red for women” je više nego dovoljan razloga da izguglate ime ove harizmatične voditeljke, književnice i glumice.

Samo dan nakon što je pričala da je za dlaku izbjegla smrt prošle jeseni kada je doživela srčani udar, Suzan Luči je prošetala modnom pistom u Njujorku na reviji Američke srčane organizacije i pala pred publikom, sa osmjehom na licu uz ovacije prisutnih.

Foto: Profimedia

Luči je na pistu izašla u zanosnoj crvenoj haljini, ali je i pored toga što se stropoštala sve izgledalo graciozno. Glumica se u trenutku nasmijala i ustala, a onda poslala poljupce publici koja ju je ispratila aplauzom.

Samo dan prije nego što je njen pad postao viralan, Suzan je za People rekla da je “srećna što je živa” nakon operacije koju je imala na jesen 2018. Pričajući o dramatičnom iskustvu, glumica je rekla da je u jednom trenutku izgubila vazduh tokom šopinga i odmah prebačena u bolnicu gdje joj je ukazana pomoć.

Tada je na skeneru otkriveno da ima srčani napad. Doktori su joj ugradili dva stenta i prema riječima specijalista za People, njeno srce sada radi kao da tek rodila.

Suzan (71) je nakon rehabilitacije postala ambasador za Američku srčanu asocijaciju i često učestvuje u kampanjama šireći svijest o bolestima srca, koji je “ubica broj 1” žena u Americi.

“Nisam medicinska sestra ili neko ko zapravo može da vam pomogne. Ovo je način na koji mogu d adam svoj doprinos, tako što ću ispričati svoju priču. Simptomi su drugačiji u zavisnosti od osobe, ali ja se osećam odgovornom da podelim svoje iskustvo. Čak iako će to pomoći samo jednoj osobi. U pitanju su nečiji životi”, rekla je glumica za People.

Izvor: Noizz.rs

Recent Posts