Strijelac čeka promjene, Ovan ima problem sa parama, Bik je romantičan

Pročitajte dnevni horoskop za 17. januar!

Ovan

Uspijevate da odradite sve što ste započeli. Organizujte se bolje. Mogući su problemi sa finansijama, pa je odličan dan za štednju.

Bik

Romantični ste. Skloni ste flertu i slobodno možete da priđete osobi koja Vam se sviđa već neko vrijeme.  Možete da dobijete nove informacije u vezi sa poslom.

Blizanci

Imate mnogo obaveza, ali lako dolazite do rješenja i od pomoći ste drugima. Moguće je poznanstvo sa osobom koja može da Vam se dopadne.

Rak

Niste zadovoljni odnosima sa kolegama. Ugodite sebi, potrudite se da se odmarate više, da se ne premorite. Nemate dovoljno volje za rad.

Lav

Veoma ste posvećeni poslu. Očekujte rezultate posla koji ste već odradili. Potrebna Vam je i fizička aktivnost jer imate višak energije.

Djevica

Važno je da neke stvari provjerite više puta. Organizujte se da ne biste bili haotični danas, pošto ste veoma rasijani. Moguće su rasprave sa ukućanima.

Vaga

Ambiciozni ste. Komunikativni ste i lako uspijevate da se dogovorite sa drugima. Novčana situacija će biti sjajna danas.

Škorpija

Moguće je poboljšanje finansija. Trud će Vam se sigurno isplatiti. Osjećate se dobro pored voljene osobe, a ako ste slobodni, skloni ste flertu.

Strijelac

Spremni ste na promjene danas. Moguće je da neće baš sve ići onako kako ste očekivali. Ako ste u vezi, moguć je sukob sa partnerom. Slobodni, vidite se sa prijateljima, možda preko njih upoznate nove ljude.

Jarac

Danas nije dan za promjene na poslu. Moguće su rasprave sa partnerom. Ne planirajte previše, opustite se.

Opet frka zbog bilborda u Budvi (FOTO)

Vodolija

Moguće su komplikacije na poslu. Uz pomoć prijatelja sve lako možete da riješite. Ne opirite se promjenama, prijaće Vam.

Ribe

Odnos sa kolegama može da popravi atmosferu na poslu, a neka osoba koju dugo znate može da Vam bude od pomoći. Veoma ste strastveni.

(Mondo)

Recent Posts