“Što će mu biti divno kad ima 45, a ona 60 godina”: Prelijepa Hrvatica čeka dijete sa MLAĐIM fudbalerom, ali joj se TO NE PRAŠTA

Bivša hrvatska manekenka Iris Rajčić (41) i 14 godina mlađi fudbaler Marko Livaja čekaju drugo dijete, objavila je ona na Instagramu gdje je dobila pregršt čestitki. Ipak, na portalima ovu vijest prate i negativni komentari u čijem je cenntru – pogađate ženska strana ove priče.

“Na ovoj fotografiji možete da vidite senke nas troje, ali nas je zapravo četvoro”, napisala je Iris pored slike na kojoj pozira sa fudbalerom Markom Livajom i njihovom ćerkicom Elizabet (4).

Iris je otkrila i pol bebe pa se zna da u porodicu Rajčić-Livaja uskoro stiže dječak.

https://www.instagram.com/p/CFm4nK1JfaK/

Vezu bivše manekenke i sportiste od početka je pratila predrasuda da zbog razlike u godinama među njima ljubav neće potrajati. Oni od 2014. prkose tome, a poslednjih nekoliko godina bračnu idilu grade u Grčkoj gdje Livaja igra kao napadač grčkog kluba AEK.

https://www.instagram.com/p/B-foFPOJ0EU/

Međutim, neki i dalje, uprkos očiglednoj ljubavi Iris i Marka, vjeruju u predrasude pa ostavljaju komentar: “Što će mu biti divno kad ima 45, a ona 60 godina“.

Predrasuda o godinama nije jedina koja prati poznati par, a prije svega Iris koja se zabavljala sa fudbalerima Krunoslavom Lovrekom i Nikolom Pokrivačem.

“Sva trojica fudbaleri, slučajno, zar ne?”, “Zašto su svi fudbaleri tako naivni? Znam da ih lopta tu i tamo udari u glavu, ali ipak…”, “On ima lovu. Ona ima ima cilj, znanje i iskustvo. Treba biti uporan i treća sreća!“, komentarišu na hrvatskim sajtovima gdje se pojavio i jedan ovakav komentar: “Pa ima li taj roditelje, brata, sestru, strinu, strica, ujnu, ujca, Petra, Pavla…. da mu otvore oči, i upozore ga????????”.

Predrasude teško da mogu da se izbore sa jednim supranikom kakva je ljubav, a uvijek najveću štetu nanose onima koji vjeruju u njih.

(zena)

Recent Posts