Komšije

“STIŠAJTE URLIKANJE, JASNO JE DA SE PARITE” Komšije upozorile mladi hrvatski par zbog preglasnog seksa. Stigao je njihov ODGOVOR

Komšije iz jednog grada u Dalmaciji odlučile su da upozore svoje susjede zbog preglasnog seksa i napisale su im pismo, koje su okačili u hodniku zgrade, u kom ih upozoravaju da ne žele da ih slušaju kako “urliču” i da “stišaju svoje životinjske glasove jer ih i djeca slušaju”.

“Drage nove komšije sa trećeg sprata! Kao prvo, dobrodošli u našu zgradu. Kao drugo, drago nam je kad se mladi ljudi vole, ali nam i nije baš drago, a ni ugodno za uši što moramo da vas slušamo kako urličete. Jasno nam je da se parite, ali dajte pobogu stišajte malo te životinjske glasove”, napisali su susjedi uz opasku da nove komšije slušaju i djeca iz te, ali i iz okolnih zgrada.

Nole otvara restoran za beskućnike

“Ako ne možete da se stišate, dajte bar zatvorite prozore. Unapred zahvalni, vaši susedi (i ostali komšiluk)”, stoji na kraju pisma.

U međuvremenu je stigao i odgovor od mladih komšija:

“Dragi susedi! Kao mladim ljudima koji se vole, drago nam je da nam želite dobrodošlicu. Ali nam i nije baš drago da non-stop slušamo vašu decu kako urliču i žene koje viču na muževe. Voleli bismo kad bi svet bio srećno mesto bez nasilja i uplakanih dečjih lica i nesrećnih žena. Samo ljubav! (Sorry na vođenju ljubavi, but not sorry)”, poručile su nove komšije sa trećeg sprata, piše Net.hr.

Recent Posts