Starlete se BESRAMNO HVALE visokom cijenom svojih usluga, a glumica Sonja sve šokirala

Kod nas je odavno pozanta ona krilatica “Čega se pametan stidi…”, ali izgleda da je mnoge starlete koje se hvališu svojim vrednostima nisu razumele do kraja. Tako se već godinama utrkuju da pokažu “koja je skuplja” ne razmišljajući da upravo u tim nulama leži njihova sramota. Njihov cilj je zarada po svaku cijenu i ne prezaju da je pretplate.

Ovakvo ponašanje je za svaku osudu.

Mnogi koji prate rijaliti “Parovi” sećaju se djevojke koja je sama sebi dala nadimak Sandra Meduza. Sandra se nije preterano proslavila, ali njene “izjave” se pamte. Naravno, ne po dobrom.

Na pitanje šta sve ljudi rade da bi došli do nje i kakve usluge traže, Sandra je dala očekivani odgovor, a to je da joj najviše nude novac za intimne odnose.

– Neki nude od 200 do 500 eura, i to su uglavnom naši ljudi. Bilo je i nekoliko stranaca koji su mi ponudili hiljadu do dve eura, ali ja ne pristajem na takve ponude – rekla je starleta u jednom intervjuu.

Koji si tip Crnogorca tokom pandemije: Hipohondar, teoretičar zavjere ili “a šta je sa mojim psom” lik

“Napunio sam 93. godine, ali se osjećam kao da imam 74.”: Branko Kockica danas slavi rođendan i poziva sve da ostanu kod kuće (VIDEO)

Ipak, na kraju je sama priznala:

– Ja stvarno ne radim to, ali ajde, nek bude 500 eura – kroz smijeh je rekla Meduza.

U međuvremenu se pojavio i njen “pravi”cenovnik koji je objavio jedan portal.

– U slučaju da želite neku njenu intimnu fotku izdvojite 100 eura. Ukoliko vam je to puno ona bi mogla da vam ponudi kratki snimak u donjem vešu koji košta duplo manje. Što se dopisivanja putem poruka tiče u Sandrinom cjenovniku je jasno: “Ko uplati kredit taj će moći da se dopisuje”, a pored toga je i uslov da Sandra ima slobodnog vremena, koje bi izdvojila za vas. Njena zadnjica kao reklama košta 300 eura, dok onaj ko želi da je iznajmi na 12 sati treba da spremi 450 eura, ali ne bi trebalo previše da se nada jer seksa ne bi bilo. Za tu cijenu dobijate pogled na nju i naravno razgovore koje Sandra Meduza može da vam ponudi – preneo je portal “Espresso”.

Starleta i nekadašnja voditeljka rijalitija “Parovi” Ava Karabatić šokirala je region kada je objavila da prodaje fotografije na kojima je golišava.

Ava Karabatić, naime, na jednom sajtu “za odrasle” objavljuje fotografije na kojima je golišava i naplaćuje ih 350 kuna, što je oko 50 eura, a sada kaže da bi za njih tražila i više novca, kada bi pomenuta stranica to dozvoljavala, te za to navodi i iznenađujuć razlog.

– Tačno je da ih prodajem, ali mi je samo žao što mi stranica ne dozvoljava da stavim cijenu fotografije veću od 50 eura, inače bih ih prodavala za 500 eura, s obzirom na to da sam Plejboj model i osoba koja vodi računa o svom izgledu – rekla je ona za “Alo.rs”.

Ava je, osim toga što prodaje intimne fotografije, nedavno dospjela u centar još jednog skandala i to kada je nudila intimne odnose preko oglasa.

Ava je za “Blic” priznala i koliko je koštala njena, kako kaže, najskuplja fotografija.

– Najskuplja fotografija koju sam prodala je moja umjetnička fotografija, koju je kupio Turčin za 6.500 eura, oni su očarani sa mojim fotografijama. Mnogi misle da moje fotografije aludiraju na intimne odnose, ali stvarnost je potpuno drugačija – rekla je ona i dodala kako nema nameru da postavlja intimne video snimke na popularnu platformu za odrasle.

Prije nekoliko godina je, sasvim slučajno, procureo cjenovnik usluga bivše glumice, a danas blogerke Sonje Kovač. Nju na Instagramu prati skoro pola miliona ljudi, a svoje usluge papreno naplaćuje. Vjerujemo da su njene usluge danas i skuplje.

Kao što se može vidjeti na objavljenoj fotografiji od pre nekoliko godina, a kako su tada prenosili hrvatski medji i sve je zabeleženo, cijena objave na njenom blogu je oko 950 eura.

Objava na Instagramu košta 1.200 eura, a ukupna cijena za cijeli “paket” usluga za tri meseca vredi 8.200 eura, odnosno 6.950 eura sa popustom (vrijednost kuna u odnosu na 2018, prim.nov)

Ako bi neko uzeo opciju za tri mjeseca, s tim da objavljuje samo jednu objavu mjesečno, košta 2.630 eura. Jutjub vlog u kojem Sonja govori o proizvodu, naplaćuje 870 eura.

Ipak, to sve je ništa kada se uporedi sa cjenovnikom Mace Diskrecije. Ona je jasno stavila do znanja šta je kod nje najskuplje. I nije je sramota.

– Ukupna cena pijenja kafe sa mnom jeste 1.500 evra. Tako je! Znači 1.500 evra ako hoćete da blejite sa Macom tri sata bez intimnih odnosa! Ostatak para ćete dati kada dođete i to je to – pojasnila je ona.

Mnogi su je, sa pravom, javno osudili.

(blic)

Recent Posts