maženje

Šta znače njegove poze za maženje!

Tvoj frajer možda neće uvijek otvoreno dijeliti svoja osjećanja, ali neće ni morati, jer će vam njegov govor tijela reći sve što vas zanima. Za njegovu ličnost, namjere i želje, pratite njegove poze dok se mazite na kauču.

1. Blizu prsa

Iako se možda ponaša poput čvrstog frajera, zapravo će vam pružiti puno više nego što mislite. Prije svega, pušta li vas blizu svojem srcu fizički, to radi i na svim drugim razinama. Osim toga, ako vas muškarac drži blizu muškom djelu svojega tijela – svojih prsa – on vam zapravo daje do znanja da vas može zaštititi. Ovaj će se dečko brinuti za vas bez obzira na vrijeme i dan. Njegove su najdraže poze u krevetu one u kojima je dominantan – poput misionarca i doggyja.

 

NAUČITE REĆI ‘NE’: 7 stvari koje djevojku čine magnetom za kretene!

 

2. “Velika i mala kašika“

U ovoj su pozi vaša tijela potpuno spojena, a vaša je stražnjica savršeno pozicionirana na njegovom alatu. Uz to, njegove ruke slučajno su na području vaših prsa. Ovaj frajer uživa u fizičkom dodiru, a u većini slučajeva pršti i seksepilom. Kad je riječ o pokazivanju osjećaja, obratite pažnju na njegova djela, jer na riječima nije najjači.

 

3. Sjedeći položaj

Ako spadate u skupinu žena koje se vole brinuti za muškarca, on je prava osoba za vas! Muškarci koji preferiraju ovu pozu vrlo su često u vezama pomalo zahtjevni. Oni se svojim djevojkama okreću kad se žele osjećati dobro. Također, nemaju problema s pokazivanjem osjećaja, vrlo su nježni i voljni podijeliti sve o čemu razmišljaju. Ovaj vas frajer jednostavno želi usrećiti – obasipat će vas erotskom pažnjom, a za misiju si postaviti da vas učine najsretnijom curom na svijetu.

Ovo je najbolji kompliment koji možete uputiti ženi!

4. Zagrljaj jednom rukom

Grljenje jednom rukom i nije previše intiman potez – to je zapravo minimum što može učiniti.. Dobra vijest je to da prepoznaje vašu potrebu za blizinom i poštuje vaše želje za maženjem, čak i ako to nije po njegovom ukusu. Zato vam ovaj nedostatak u velikoj mjeri nadoknađuje u krevetu.

 

Izvor: cafe.ba/ekskluziva.ba

Recent Posts