ljubav

Kako izgleda vaš idealan partner: Rak traži lojalnost, a Lav divljenje

Za svakoga postoji idealan partner. Tome ne možemo da se odupremo jer nas privlače određene ličnosti, karakteristike i djela. Saznajte kako izgleda vaš idealan partner i da li imate ono što je potrebno da osvojite simpatiju.

Ovan

Ovnovi cijene nezavisnost i samouvjernost. Oni traže kvalitetnu vezu, tako da žele partnera koji je takođe nezavistan i samouvjeren i može da se brine o sebi ako Ovan nije u stanju da to učini.

Horoskop otkriva: Sa kim ćete biti do kraja života?

Bik

Bikovi vole da im se udvarate, tako da će vas zavodnička priroda i dodatan trud definitivno izdvojiti u njihovim očima. Potrebno je dosta vremena da se zadobije njihovo povjerenje, ali kada se to desi, svo strpljenje i trud će se napokon isplatiti jer ćete pored vas imati jednog od najodanijih ljubavnika.

Blizanci

Blizance odlikuje nezavisna i slobodna priroda i mnogo vole da pričaju. Privlače ih romantični i uzbudljivi gestovi, kao i sposobnost da ih saslušate i nadmašite njihovu energiju i entuzijazam tokom razgovora.

Rak

Rakovi su lojalni i pouzdanji. Potrebno im je malo vremena da poklone svoje povjerenje nekome, ali kada se to desi, imaćete njihovu punu lojalnost i predanost. Njihov idealan partner je osoba koja takođe može da im ponudi lojalnost i pouzdanost.

Lav

Lavovi su izuzetno pouzdani, ali i veliki egoisti. Oni žude za pažnjom i divljenjem. Privlače ih osobe od kojih to mogu da dobiju, a one će zauzvrati biti obasute pažnjom i požudom.

Djevica

Najinteligentniji od svih znakova traži partnera koji može da se suprotstavi njegovoj logici i inteligenciji. Ako uspijete da sa Djevicom vodite stimulišući i intelektualni razgovor, vidjećete kako polako spušta svoj gard i u potpunosti vam se prepušta.

Vaga

Vage vole ljude, ali ponekada mogu biti površne. Zato traže nekoga ko će im pokazivati istu količinu pažnje koju one posvećuju drugima, možda čak i malo više.

Kakvi su horskopski znaci kad popiju, vise OVDJE.

Škorpija

Kada su ljubav i privlačnost u pitanju, Škorpije se ne igraju. One vole strastveno i mogu da budu veoma ljubomorne. Sve što traže jeste iskrena osoba kojoj mogu da vjeruju i koja će im takođe ponuditi ljubav punu strasti.

Strijelac

Iako je u pitanji veoma nezavisan znak. Kada Strijelac odluči da uradi nešto, on se drži svoje odluke. Veoma rijetko će se posvetiti nekoj osobi, ali kada se to desi, zahtjeva podjednaku posvećenost, i malo avanturističkog duha.

Jarac

Jarčevi su slobodni i ambiciozni. Traže partnera koji je podjednako strastven i mabiciozan jer ih privlači ideja uspjeha. Ovakav partner Jarcu će omogućiti da se kupa u njegovoj slavi, ali i obrnuto.

Vodolija

Vodolije ne drži mjesto. One vole avanturu i spontanost, pa im zato treba partner koji će ih povesti u nove izazove i uzbuđenja.

Ribe

Ribe su najveći idealisti od svih znakova. U pitanju su nepopravljivi romantici koji stalno fantaziraju o idealnoj ljubavnoj priči. Svako ko može da ispuni njihove želje osvojiće njihovo srce.

Izvor: 24sata.rs

Recent Posts