indijski horoskop

Sreća u ljubavi, raskidi, dobici ili dugovi? Indijski horoskop otkriva šta nas čeka u 2016. godini

Kakva će biti 2016. godina, šta će nam donijeti? Odgovore na ova pitanja daje i indijski horoskop. Slijedi još jedan ugao i nove prognoze za 12 znakova.

Mesha  (15.4-15.5)
Rođeni u ovom znaku uživaće ove godine u harmoničnom porodičnom životu. Moguća su kratkotrajna razdvajanja od nekih članova porodice. Mlađi i stariji članovi tražiće vašu podršku tokom cijele 2016. Na poslovnom planu prva polovina godina biće vam veoma naklonjena. Određene prepreke pojaviće se u drugoj polovini, ali će sam kraj godine donijeti uspijeh. Povoljne će biti i finansije, posebno onima koji se bave prodajom nekretnina ili turizmom. Ista situacija će biti i na polju obrazovanja, gdje će decembar donijeti pozitivnu završnicu. I sreća u ljubavi će prati ovaj znak. Kad je riječ o zdravlju, mogu se javiti problemi sa anksioznošću. Preporučuju se umjerena ishrana i vježbanje.

 

Rishabha (16.5-16.6)

 

Porodičnu idilu mogu da ugroze negativni donosi sa pojedinim članovima porodice, a uzrok može da bude vaš egoizam. Očekujte pozitivne promjene na poslu i dobre odnose sa autoritetima. Dobra poslovna situacija pozitivno će se odraziti na vaše finansije. Može da se dogodi neočekivani izdatak zbog nepovoljne zdravstvene situacije jednog člana porodice.  Uspjeh neće mimoići polje obrazovanja, a posebno će biti naklonjen onima koji studiraju u  inostranstvu. Saturn može da izazove male ljubavne probleme, poslije šestog mjeseca sreća se preći na vašu stranu.  Sa druge strane, vaša zdravstvena situacija biće dobra. Opreznost se preporučuje srčanim bolesnicama. Savjetuje se i oprez na putovanjima.

Nedjeljni horoskop za period od 4.1.2016. do 10.1.2016.

Mithuna (17.6-16.7)

 

Previše poslovnih obaveza oduzimaće vam vrijeme za porodična druženja. Ipak, biće dovoljno vremena da sakupite snagu i energiju koje vam najviše daje porodica. Nova godina donijeće vam dobre odnose sa kolegama. Na poslu jedno će problematična biti sredina godine. Ne ustručavajte se da za buduće poslovne projekte potražite savjet starijih. Tokom 2016. ostvarićete veće finansijske dobitke od onih iz 2015. Dobra pozicija Jupitera donijeće pozitivne pomake u obrazovanju. Kad je u pitanju ljubav, onima koji su sami ova godina može da donese veliku ljubav. Zauzeti mogu da dožive raskid sa partnerom, ali će on biti kratkotrajan. Mogući su stomačni problemi.

 

Kataka (17.7-17.8)

 

Iako će odnose sa pojedinim članovima porodice pratiti male neprilike, porodična situacija biće bolja nego prethodne godine. Jupiter će donijeti pozitivna poslovna dešavanja, a na polju finansija moraćete da donesete neke važne odluke, predstoje vam veliak ulaganja. Oprezno odlučujte. Na planu obrazovanja najviše supeha će imati oni koji se bave ekonomijom. Mnogo ljubavi i romantičnih događaja pratiće vas u 2016. Najviše zdravstvenih problema imaće hronični bolesnici.
Simha (18.8-17.9)

 

Početkom godine sačekaće vas sjajna atmosfera u porodici. Ljubaznost i razumijevanje mogu da spriječe da se ta atmosfera naruši. Na poslu možete da doživite određena razočaranja. Ne reagujte implusivno, isplatiće vam se na kraju vrednoća i posvečenost. Biće ovo povoljna godina za finansije, a uspjećete i da uštedite izvjesnu sumu novca. Bićete koncentrisani na obrazovanje, pa uspjeh neće izostati. Ove godine bićete i otvoreniji na polju ljubavi. Važno je samo da najviše slušate sebe, svoju intuciju. Obratite pažnju na ishranu, moguću si porblemi sa stomakom i ekstremitetima.

I horoskop utiče na naše oblačenje: Evo kako podznak formira vaš modni stil

Kanya (18.9-17.10)

 

Bićete zabrinuti zbog nepovoljne situacije u porodici. Važno je da ne reagujete implusivno, jer će sredina godine donijeti pozitivan zaokret. Početkom 2016. možete da se suočite sa nerazumijevanjem kolega. To će trajati do juna, kad će se situacije promijeniti na bolje. Sklonost ka ekstravaganciji može donijeti finansijske izdatke. Tranzit Jupitera kroz polje finansija u drugoj polovini godine povoljno će se odraziti na vaš budžet. Samopouzdanje će biti vaš najveći saveznik na polju obrazovanja. Sa partnerom ćete se dobro slagati. Oni koji su sami imaće prilike za novi ljubavni početak. Određene zdarvstvene probleme mogu da izazovu vaš temperament i loše navike u ishrani.

 

Tula (18.10-16.11)

 

Uživaćete u dobrim porodičnim odnosima. Imaćete priliku da poboljšate svoje profesionalno umijeće. Ako želite da promijeniti posao, 2016. je vrijeme za to. Predstoji vam dosta putovanja. Riješite se dugova koji su vas mučili duže vrijeme. Pozitivna dešavanja ispuniće polje obrazovanja, a posebno će pratiti one koji studiraju tehničke nauke. Idiličnu situaciju u ljubavi mogu da poremete zdravsteni problemi partnera. Nepovoljne zdravstvene prilike možete da spriječite redovnim kontrolama i zdravom ishranom.

 

Vrischikha (17.11-16.12)

 

Porodične odnose mogu da poremete problemi sa novcem. Savjetuje vas se da ne gubite iz vida važnije stvari.  Na poslu izbjegavajte krupne planove, ciljeve ostvarujte korak po korak. One koji su upuštaju u neku vrstu poslovnih partnerstava predstoji uspjeh. One novčane probleme mogu se riješiti tokom prvih šest mjeseci, kad je situacija na polju finansija najpovoljnija. Može doći i do iznenadnih dobitaka. Većina pripadnika ovog znaka pobijediće sve izazove na planu obrazovanja. Druga polovina godine donijeće kraj ljubavnim problemima, koje može da izazove nerazumijevanje s partnerom. Pretjerana zabrinutost, koju umijete da krijete do drugih, može da izazove anksioznost. Oprez se preporučuje hroničnim bolesnicima.

 

Dhanus (17.12-14.1)

 

U porodici ćete pronalaziti inspiraciju za mnoge stvari, kao i veliku podršku. Možete da očekujete proširenje porodice. I dok će vas putovanja čekati na svakom koraku, opreznost vam se savjetuje kod pravljenja velikih poslovnih promjena. Na polju finansija, svi oni načini koji su vam do sad bili nedostupni, naći će vam se na dohvat ruke. Kad je riječ o obrazovanju, ovo će biti godina onih koji studiraju filozofiju ili jezike. Imaćete priliku da postanete još bliskiji sa partnerom. A pružiće vam se i šansa za brojna romantična putovanja. Ljubavni idilu  možete da porišite sredinom godine zbog pružanja pažnje nekim drugim interesovanjima.  Budite oprezni u to vrijeme. Prepopručuje vam se zdrava ishrana i vježbanje. Joga može da bude dobar izbor.

 

Makara (15.1-13.2)

 

Izbjegavajte rasprave sa članovima porodice. Sredina godine donosi pozitivna dešavanja na ovom polju. Kad je riječ o poslu, prva polovina godine vam neće biti nakolonjena, ali će se i na ovom polju situacija povoljno riješiti u drugoj polovini 2016. Mogu vas mučiti iznenadni troškovi i dugovanja. Buditi oprezni u finansijskim odlukama. Dobri odnosi sa autoritetima i kolegama donijeće uspjeh u obrazovanju. Sredina godine donijeće kraj ljubavnim mukama. Dočekaće vas strasni susreti i romantika. Stres može da izazove umor, a mogu se javiti i stomačni problemi.

 

Kumbha (14.2-14.3)

 

Dočekaće vas sreća i zadovoljstvo u porodici, kao i prilika da putujete sa najbližima. Velike promjene na poslu ojačaće vaše samopouzdanje i kreativnost. Popraviće se i vaša situacija na polju finansija. Imaćete povoljne prilike da ostvarite ciljeve vezane za obrazovanje. Oni koji se bave naučnim istraživanjem, mogu da očekuju uspjeh. Oni koji su sami mogu da upoznaju ljubav svog života. Ljubavna sreća pratiće i one u vezi. Dobro zdravlje u drugoj polovini godini može da naruši stres.
Meena (15.3-14.4)

 

Sreću u porodici može da naruši vaša zabrinutost i strepnja, koje ćete se sredinom godine osloboditi. Ako želite da započete novi posao, ovaj period godine biće najbolji za to. Imaćete stabilne finansijske prihode. Biće ovo sjajna godina da ostvarite planove na polju obrazovanja. Početak godine može da donse ljubavne probleme. Ali će ostatak 2016. popraviti situaciju. Mogu vas mučiti problemi sa stomakom i varenjem. Previše poslovnih obaveza mogu  da se negativno odraze na vaše zdravlje.

 

Izvor: Žena blic.rs

Recent Posts