Rajović USTAŠE

SRAMOTA! Boban Rajović veličao USTAŠE: Pokrenuta peticija protiv crnogorskog pjevača zbog ovog čina (FOTO)

Pjevač Boban Rajović zamerio se mnogima na društvenim mrežama, jer je procurio snimak na kom se čuje da pjeva pjesmu ,,Sudi mi”, inače ustaška pjesma čoveka koji slavi ,,Oluju”.

Pjevač Boban Rajović našao se na udaru tviteraša, koji su pokrenuli peticiju da mu se zabrani ulazak u Srbiju, zbog njegovog veličanja ustaša, piše Objektiv.rs.

Ono što je iznerviralo ljute tviteraše jeste Rajovićeva pjesma koju je zapevao na jednom nastupu u Hvrtaskoj, a radi se o ustaškoj pesmi ,,Sude mi”. Već je poznato da pesme ,,Sude mi” veliča hrvatske generale koji su u toku krvave akcije ,,Oluja” ubijali Srbe, a ovaj Rajovićev našao se na stubu srama, te su počeli žestoki komentari da se nižu na TikToku.

Na pomenutoj društvenoj mreži TikTok procurio je snimak na kom se vidi Boban Rajović tokom nastupa u Hrvatskoj, a pjevač se tom prilikom dodvoravao tamošnjoj publici, te se usudio da otpjeva pjesmu ,,Sude mi”. Ovu pjesmu inače pjeva Miroslav Škoro, a pjesma je posvjećena hrvatskim ratnim osuđenicima koji su učestvovali u vojnopolicijskoj akciji ,,Oluja”, kada su Srbi bili proterani sa hrvatske teritorije, a potom i ubijeno oko 1. 900 vojnika i civila. Škoro je ovu pjesmu nekoliko puta izvodio sa Markom Perkovićem Tompsonom, nacionalistom i šovinistom, poznatim po ustaškim pjesmama i mržnji prema Srbima

Na TikToku su se pojavili žestoki komentari, koji nisu štedeli Rajovića, a većina je njih bilo da se pjevaču zabrani ulazak u Srbiju zbog ovog poteza.

(republika.rs)

 

Recent Posts