astro

Spremite se na KRVAVI MJESEC, a to je samo uvod u ASTRO ŠOKOVE i paklene promjene! Evo na koje će se znakove NAJGORE odraziti!

Na astro polju uvijek se dešava nešto zanimljivo, a u narednom periodu očekuje nas posebno buran period u kom ćemo imati nekoliko astroloških fenomena i pojava. Sve to zakomplikovaće naše živote, međuljudske odnose, poslovne planove, a donijeće nam i različite emotivne i duhovne dileme!

Krvavi mjesec

Pomračenje Mjeseca očekuje nas 27. jula, a kažu da će biti najduže u ovom vijeku i da će trajati oko pet sati. Najviše će se odraziti na Rakove, Bikove i Ribe, a promjene će najmanje osjetiti Jarčevi, Škorpije i Djevice.

U vrijeme Saturnovog retrogradnog hoda, od 18.

Retrogradni Merkur

Ove godine Merkur će tri puta ići retrogradnim hodom, a drugi nas očekuje uskoro i trajaće od 26. jula do 19. avgusta. Ovaj fenomen po pravilu donosi neprijatnosti kada je riječ o potpisivanju različitih ugovora, poslovnim planovima.

Ponedeljak odaje preljubnike

Pomračenje Sunca

Treće pomračenje Sunca ove godine očekuje nas 11. avgusta, a najviše će ga osjetiti Ovnovi i to na polju partnerskih odnosa i potencijalne saradnje sa strancima, kao i Lavovi u oblasti karijere. Najmanje će se odraziti na Vage i Vodolije.

Uran u Biku

Uran je 15. maja, posle 84 godine, ponovo ušao u znak Bika , što po pravilu znači potrese i promjene na finansijskom planu, kako pojedinačno, tako i na globalnom nivou. Ipak, 7. avgusta će se retrogradnim hodom vratiti u znak Ovna, a potom se 6. marta 2019. godine i definitivno vraća u znak Bika.

Retrogradni hod Saturna

Još 18. aprila na snagu je stupio retrogradni hod Saturna, a trajaće sve do 6. septembra, što će određenu dozu smirenost doneti za Ovna, Raka, Vage i Jarčeve. Ipak, u prvoj nedelji septembra Saturn će krenuti direktnim hodom .

Recent Posts