Spontana žurka na Trgu republike u Beogradu nam je uljepšala cio dan

Trg republike u Beogradu se tokom svih ovih godina nagledao svega i svačega – od onih gadnih događaja, kao što su politička okupljanja puna praznih obećanja, do onih prelijepih, poput proslava uspjeha sportista. Međutim, spontana žurka koja se desila sinoć je i za spomenik kneza Mihaila bila potpuna novost i, da budemo iskreni, davno nismo vidjeli nešto ljepše u prestonici Srbije!

Sve se desilo iza ponoći, kad je grupa Indijaca koji su, kako piše Blic, doputovali iz Švedske na vjenčanje prijatelja u Srbiji, naišla na salsa žurku tokom šetnje gradom. Izgleda da su im se muzika i ples toliko dopali da su riješili da im se pridruže, ali to je tek početak.

Očigledno dobro raspoloženi gosti su zamolili da se pusti indijska muzika i tek tad je krenula prava ludnica, koju možete videti na snimku.

Gepostet von Vladimir Sukovic am Donnerstag, 24. Mai 2018

Kako to obično biva sa spontanim žurkama, ubrzo su se priključili i drugi ljudi, koji su sjedeli u obližnjem kafiću. U roku od nekoliko minuta je ceo Trg bio na nogama u jednom totalno ludom, zabavnom i predivnom naletu energije.

DA LI JE OVO NAJLJEPŠI DJEČAK NA SVIJETU? Plavooki mališan će istopiti vaša srca koliko je meden!

Nadamo se da će Indijci da se vrate kući sa lepim uspomenama iz Beograda, jer je nama ovaj video definitivno uljepšao dan.

(Blic)

Recent Posts