SPEKTAKULARNI DJ NASTUPI U NOĆNOM KLUBU PLATINUM

Noćni klub Platinum najavljuje spektakularne večeri i tokom prve sedmice mjeseca septembra.

Svečana ceremonija povodom učlanjivanja noćnog kluba Platinum u prestižnu asocijaciju najekskluzivnijih restorana i klubova na svijetu The World’s Finest Clubs biće održana u subotu, 05. septembra sa početkom u 23:00h u ovom klubu, koji time, ujedno dobija i status prvog i jedinog kluba iz Crne Gore koji se nalazi na ovoj listi najboljih ugostiteljskih objekata iz industrije zabave čitavog svijeta.

Ova priznanje je i potvrda je da je tivatski klub jedan od najboljih transfera zabave iz inostranstva na domaću scenu, i da već može parirati njujorškom clubbing-u, dok je estetski i produkcijski u ravni sa diskotekama Ibice ili Kana.

Ovom događaju prethodiće zanimljivi DJ nastupi i žurke: u četvrtak 03. septembra nastupiće DJ Marien Baker, jedna od najpopularnijih međunarodnih DJ-ki elektronske muzičke scene, poznata po svojstvenoj energiji na sceni, a u petak 04. septembra nastupiće DJ Nigel, DJ resident u klubu Top Hill, sa disco, funky i techno-house zvukom, tipičnim za noćne klubove.

11902420_1011319768900285_7730443204604200644_n

DJ Marien Baker nastupiće sa moćnim i progresivnim house i techno-house zvukom i nijansama elektro-muzike. Nakon što je pobjedila na takmičinju pod nazivom She Can DJ prije tri godine, i potpisala sa EMI Music izdavačkom kućom, stekla je globalnu popularnost, a njen singl Unbreakable je svojevrstan „muzički podvig“ na nastupima, kojeg vole i ljubitelji ovog žanra muzike, ali i svako ko voli klubsku zabavu. Puni podijume u klubovima poput Space Ibiza, Pacha, Stadium u Jakarti, Piramide u Beču, Eibisi u Barseloni, kao i Ministry of Sound u Londonu, a nerijetko je i DJ na najboljim zabavama i događajima koje organizuju predstavnici brendova Ferrari, Armani Exchange, Red Bull, Marlboro i Ducati.

S druge strane, novu dimenziju zabave pružiće u petak DJ Nigel, koji je DJ pult tokom svoje karijere dijelio sa Fatboy Slim-om, Roger Sanchez-om, James Zabiela-om, Sander Van Doorn-om, ali i mnogim drugima kao što su Mark Knight, TJR, Dirthy Jug, Eddie Thoneick, Sunnery James & Ryan Marciano, Nervo, Tujamo Chuckie, Fedde le Grand, R3hab, Syke'n'Sugarstar, Otto Knows, Danny Avila, Thomas Gold, Jewelz i Sparks, Crazibiza, Chris Lake, Eddie Thoneick, Ian Carey, Kurd Maverick, Tomcraft, Gramophonedzie, Lottie, Stereo Palma, Jim Breese… Nastupao je širom regiona, u klubovima poput Revelin-a, Spremišta, Hot Mess-a, Freestyler-a, ali i na velikim muzičkim festivalima poput Refresh-a, Sea Dance festivala i Spring Break-a.

11224360_1014744765224452_1592398354483366171_n

Ulaz u klub je slobodan, a rezervacije se mogu izvršiti na broj telefona 067 766 669.

Recent Posts