Isfolirao je smrt da bi snimio reakciju svoje mačke

Srećni vlasnici mačaka vrlo dobro znaju da ako sebe smatraju njihovim gospodarom, neće daleko stići. Mačka je kralj džungle i uvek će vas rado na to podsjetiti, ako li slučajno zaboravite.

 Da li je moguće mačku dresirati? Većina će vam na ovo pitanje odgovoriti grohotom jer ko je makar i na dan živeo s ovom životinjom, vrlo dobro zna da njih ne možeš naterati ni na šta što one same ne žele. Tako svojeglave i samo svoje i jesu nam fascinacija i ljubav neizmerna, pod uslovom da ih prihvatiš takve kakve su, jer one se sigurno neće truditi da prihvate tebe, u to budi siguran. Kad mačka uđe u neku teritoriju, gospodar može biti samo jedan, a to nisi ti.
Zbog svega ovoga je večito pitanje u vezi s ovim prepredenim i radoznalim nevaljalicama – da li je mačka uopšte u stanju da voli čoveka? Ako ste ikada imali privilegiju da delite životni prostor sa njima, odgovor će sigurno biti “da”, jer naivni u svojoj ljubavi morate da verujete da je to istina. One vas ljube, maze se s vama, spavaju ušuškane na vašem stomaku, ali ima li u tome vernosti i ljubavi kakvu nedvosmisleno pokazuju psi? Mala je šansa da ćemo saznati.
Ipak, momak koji stoji iza Youtube naloga TheMeanKitty odlučio je da testira svoju ljubimicu Spartu i da snimi kako će ona reagovati na njegovu isfoliranu smrt. Kako vi tumačite ovaj video?

Poređenja radi, isti eksperiment je sproveo i sa psom, a zanimljivo je da je ovaj drugi video imao čak nekoliko miliona više pregleda. I to dokazuje samo jedno – ljudi nisu spremni za svetsku dominaciju mačaka. Ali niko ih i ne pita.

(Noizz)

Recent Posts