Sloboda Mićalović: Najslobodnije se osjećam na nudističkoj plaži!

Glumica se bar jenom mjesečno čuje sa Monikom Beluči!

Sloboda Mićalović poznata je glumica u Srbiji, ali i u regionu zahvajujući ulozi u filmu Emira Kusturice “Na mlečnom putu” u kom je igrala sa italijanskom glumačkom zvijezdom Monikom Beluči.

Nakon snimanja i premijere filma koja je bila 2016. godine njih dvije su ostale u dobrim odnosima. Tako je nedavno Sloboda zajedno sa suprugom Vojinom Ćetkovićem bila gost u Monikinoj kući gdje je imala priliku da upozna Monikinog 18 godina mlađeg partnera, modela Nikolasa Lefevra.

Veliki ČOVJEK Dončić: Uplatio za operaciju dječaka (2), pa ga doveo na meč!

“Dok sam bila u Parizu pozvala sam Moniku čisto da joj se javim da sam tu. Ona je mene i Vojina odmah pozva kod  nje. Nismo se vidjeli u kafiću ili restoranu, već u njenom domu. Baš je divna žena“, rekla je glumica u emisiji “Među nama” i dodala da joj mnogi ne vjeruju da je prijateljica sa Monikom.

“Baš je blesava situacija kada mi Monika pošalje poruku dok sam u društvu. Kad vide ko mi piše bude im čudno. Nas dve se ne čujemo svaki dan, ali obaveznpo bar jednom mjesečno”.

Iako važi za glumicu koju prati ugled “smerne i stidljive djevojke”, Sloboda je otkrila da je u privatnom životu nudista.

Bila sam na nudističkoj plaži, tu se osećam najslobodnije. Volim to, nažalost više ne idem tamo, plašim se paparaca”, ispričalaje Mićalovićka.

(Mondo)

Recent Posts