SKANDALOZNA IZJAVA CRNOGORSKOG UGOSTITELjA: Sirotinja ne treba da ljetuje, Bosanci samo troše asepsol (VIDEO)

KATASTROFALNO loša turistička sezona za ugostitelje iz Crne Gore, teško pada i mještanima i ugostiteljskim radnicima.

Ipak, čak i onaj mali broj turista koji trenutno boravi u Crnoj Gori, našao se na udaru jednog od ugostitelja, jer, kako je rekao, nema od njih koristi, već samo štetu, jer mu troše sredstvo za dezinfekciju.

Ilija Armenko, turistički radnik i predsjednik zakupaca plaža, prilikom gostovanja u jutarnjem programu Vijesti “Boje jutra” neprijatno je iznenadio, kako trenutne goste, tako i one koji će od sjutra moći da uđu u Crnu Goru.

Naime, iako je sezona jako slaba, on je našao manu u vidu turista iz Bosne i Hercegovine, koji, kako je rekao, možda prave profit hotelima, ali njemu stvaraju minus u poslovanju, jer mnogo troše asepsol.

SEZONI SPASA NEMA: Kažu da otvaranje granica sa Srbijom i regionom neće imati nikakvog ekonomskog efekta

Ruski turisti se vraćaju na Turske plaže, samo prvi dan 80 aviona, 20.000 dolazka!!!

Mugoša: Sjutra se otvaraju granice sa Srbijom 

– Hotel se pre dva dana napunio Bosancima. Ali od njih, sem hotela, nema tu ništa. Hoteli će nešto zaraditi, gužva se stvara, kakva je to politika, ja to nikada neću razumeti. Oni će nešto da zarade, mi ostali… Eto, dođu, prođu, slikaju se… Ja makar od tih gostiju nikad nisam imao štete, a sad imam štete, jer mi onaj alkohol troše. Uđu, slikaju se i ne mogu da se nakupujem asepsola – rekao je on.

Armenku smeta i, kako kaže, sirotinja. Njemu, pored Bosanaca, smetaju i ljudi koji dođu na ljetovanje u Crnu Goru sa 200 eura u džepu, dok on ide na Kopaonik sa hiljadu eura.

– Ne želim nikoga da ponizim, ali hoću da vam kažem, nije ljetovanje za svakoga. Ovdj dođu sa 200 eura u džepu da ljetuje. Kupi hamburger, 2 eura i pređe dan. Ako hoćemo ozbiljno da se bavimo turizmom, moramo da dovedemo bogate goste, a za domaće moramo da napravimo jednu destinaciju – rekao je Armenko.

Njegova izjava, podigla je veliku prašinu na društvenim mrežama, te su reakcije mahom bile negativne, kako iz Srbije, tako i iz Crne Gore.

(Blic)

Recent Posts