Mihajlovski

SKANDAL: Anu Mihajlovski pretukli na splavu!

Anu Mihajlovski čuvari beogradskog splava čupali za kosu, bacili na sto, a zatim je izbacili na ulicu. Voditeljka Ana Mihajlovski dobila je batine prošlog petka na jednom beogradskom splavu. Ona je sa sestrom i prijateljima došla u ovaj klub na vodi kako bi proslavili rođendan jedne prijateljice, a “noćni provod“ je završila počupane kose i u modricama.

Mihajlovski je na splav stigla dobro raspoložena i popela se na separe da đuska. Potom joj je prišao momak iz obezbjeđenja i rekao da mora da siđe sa fotelje i sjedne normalno, kao i ostali gosti.

 

– Kada joj je momak iz obezbjeđenja rekao da siđe, Ana mu je odbrusila: “Alo, ne diraj me.“ To ga je iznerviralo, pa ju je uhvatio za kosu i odgurnuo na sto. Prišli su i drugi ljudi iz obezbjeđenja i počeli da se raspravljaju sa Mihajlovskom i njenim drugaricama – priča za Informer izvor koji se zatekao na licu mjesta i dodaje:

Primijetila je na ultrazvuku da njena beba izgleda DRUGAČIJE: Ljekari su je uvjeravali da je sve u redu, a onda je porođaj OTKRIO ISTINU

– Poslije žestoke svađe, Anu su uhvatili za vrat i bacili je na sto. Uhvatili su je oko struka i izbacili sa splava – kaže sagovornik i napominje da voditeljka jeste bila pripita, ali i da je obezbjeđenja bilo previše grubo prema njoj.

 

– Mislim da je ona malo više popila, vidio sam da cirka pivo, ali nije zaslužila da tako nadrlja. Vukli su je, gurali… Ipak je žensko. Neko iz obezbjeđenja je kasnije pričao da ga je Ana nabola štiklom kad su joj prišli i da su zato tako reagovali, ali ja to nisam vidio – kaže izvor.

 

Ana Mihajlovski je potvrdila da se dogodio ovaj incident, ali nije željela da otkriva nikakve detalje.

 

– Apelovala bih na grad Beograd i državu Srbiju da se pozabavi obezbjeđenjem koje treba da vodi računa o sigurnosti gostiju u raznim uslužnim lokalima. Iskreno, ovo što se dešava nije ni najmanje naivno – bilo je sve što je voditeljka rekla.

 

Jedan od suvlasnika pomenutog splava kontaktirao je voditeljku Pinka i izvinio joj se zbog ponašanja svojih zaposlenih. On joj je obećao i da će zajedno pregledati snimak tuče kako bi utvrdili da li je Ana udarila nekog, ali je poslije toga prestao da joj se javlja.

(Alo.rs)

Recent Posts