vlasniku

SINIŠA PRONAŠAO GOMILU NOVCA I VRATIO GA VLASNIKU: Kad čujete koliko ga je ovaj častio ostaćete u šoku!

Siniša Dabić, radnik aerodroma “Nikola Tesla”, našao je na parkingu torbu sa 40.000 eura i nijednog časa nije imao nedoumice – odmah je pozvao policiju i novac vratio vlasniku!

Kako objašnjava, prvo je vidio lap top i novčanik sa parama, a kada je shvatio da je neko očito izgubio torbu, odmah je pozvao nadležne organe.

FOTO: PRINTSCREEN/PRVA TV

“Pozvao sam policiju, da se napravi zapisnik i idemo dalje. Upoznao sam čovjeka, došao je posle pola sata, iznenadio se kad je vidio i kada je izbrojao novac bio je baš srećan. Radio je u Norveškoj i vratio se posle par godina, drhtao je, bio uzbuđen, izvadio je novac, vidio da je sve na mjestu, dao mi je 50 eura. Ja nisam htio da uzmem, ali je on insistirao, pa sam ja onda počastio kolege”, priča Siniša koji na beogradskom aerodromu radi pune 33 godine.

FOTO: PRINTSCREEN/PRVA TV

I njegova koleginica Vukosava iz Bileće čvrsto stoji uz svog kolegu tvrdeći da bi svako od zaposlenih isto postupio, jer im je poštenje na prvom mjestu.

SVAKA SVETINJA U CG JE JEDNA PRIČA: Energiju Ostroga osjeti svako ko dođe

“On je naš radnik za ponos”, istakla je Vukosava za TV Prva.

Oni su primijetili još jednu zanimljivost, a to je da su i Siniša i čojvek koji je izgubio novac rođeni istog datuma – 10. marta. Ipak, gotovi svi koji su za ovu nesvakidašnju situaciju čuli ostali su u blagom šoku sumom koju je ovaj pošteni čovjek dobio “za čast”.

(Kurir.rs/Foto: Printscreen/Prva)

 

Recent Posts