Sergej

Sergej: Kad nisam u Crnoj Gori, fali mi naš humor

Kantautor Sergej Ćetković se iz rodne Podgorice preselio u Beograd početkom dvijehiljaditih. Ipak, on skoro svaki slobodan trenutak provodi u rodnom gradu gdje mu žive roditelji i mnogobrojna familija. Praznike je proveo upravo u Podgorici gdje je 1. januara pjevao na glavnom gradskom trgu.

“Novu godinu i Božić uvijek provodimo u Crnoj Gori. Volim da tih dana budemo s porodicom, da posjetimo prijatelje i kumove, uz obavezan “apdejt” našeg humora, koji mi nekad mnogo nedostaje”, priča muzičar.

Kao i gotovo svi Crnogorci, Sergej voli bogatu trpezu tokom prazničnog perioda.

“Trpezu je skoro nemoguće zamisliti bez ruske salate, njeguškog pršuta i domaćeg toplog hleba, a zadovoljstvo je još veće kad za stolom imate i dobre prijatelje, malo vina i pjesme”, naveo je.

Za godinu koja je počela prije nepunuh desetak dana, Sergej ima velike planove koje se ne odnose samo na njegovu muzičku karijeru.

“Ne postavljam sebi previsoke ciljeve, ali volim da napravim neki plan, pa da se po njemu upravljam. Navikao sam da sebi dajem radne zadatke, pa da jedan po jedan polako realizujem. Kada od bezbroj ideja i projekata koje stavim na papir, uspijem da realizujem više od pedeset posto – smatram da je godina bila uspješna, a preostalih pedeset posto, uz nove zamisli, prabacim za sljedeću godinu. Drago mi je što ćemo u 2018. predstaviti naš crtani film “Lola i Mila”, na kome smo radili proteklih mjeseci”, ističe kantautor.

Recent Posts