Savršeni 1. decembar u Tivtu

Zimska bajka u Tivtu potvrđuje svoje ime jer je danas u gradu na moru bilo kao u bajci.

Sjever je donio vedro nebo, ali nije bilo hladno kako zna kada dune bura.

Zato je na rivi Pine sve vrvjelo od ljudi, a sudeći po fotografijama najviše su ove nedjelje uživali najmlađi i to u klizanju.

To je potvrda da je Turistička organizacija Tivat idejom o otvaranju klizališta napravila pun pogodak jer klinci sa mora nemaju često priliku da se oprobaju u tom sportu.

Za one starije danas je organizovan prvi od pet Novogodišnjih bazara u Tivtu.

Na dvadesetak štandova, svoje maštovito urađen suvenire i rukotvorine ponudili su proizvođači sa područja Boke, a kupci su rado trgovali, baš u raspoloženju novogodišnjih praznika koji nam stižu.

A šta nam još stiže u okviru Zimske bajke?

Do 3. januara 2020. biće održani humanitarni bazari, raznovrsni tematski sadržaji, muzički koncerti, dnevni događaji kućica, cjelodnevna zabava za najmlađe uz „Čarobnu šumu”, dječije predstave na ledu i tradicionalni koncert Leontine sa gostima, ali i brojne druge aktivnosti tivatske djece, djeci na dar.

Da li je ovo prvi ozbiljan modni promašaj Melanije Tramp?

Glavni Novogodišnji program rezervisan je za 31. decembar i doček Nove godine uz koncert Lexington Band-a i Miligram-a, dok će 01. januara 2020. nastupiti Marija Šerifović i Saša Kovačević.

U ostalom dijelu programa goste u Tivtu će zabavljati Van Gogh – 28. decembra, Vlatko Stefanovski i Bitoljski kamerni orkestar – NY Rock Symphony – 29. decembra 2019. godine, Ana Stanić & Pop simfonija – 02.januara i mnogi drugi gosti iznenađenja.

(Radio Tivat)

Recent Posts