Sanjali ste BIVŠU LJUBAV? Evo šta to podsvijest pokušava da vam poruči

Mnogi vjeruju da su snovi manifestacija podsvijesti, ali može da bude prilično uznemirujuće kada počnete da sanjate ljude koje biste najradije zaboravili. Ukoliko vam se događa da sanjate bivšeg dečka koji spada upravo u kategoriju ljudi koje biste što prije željeli da zaboravite, evo šta takav san može da znači.

1. Ljuti ste što nijeste rekli sve što vam je “na srcu”

Snovi u kojima se pojavljuje vaš bivši dečko mogu da znače da ste i dalje ljuti na njega, ali da ste potisnuli osjećanje bijesa. Ovo se događa kada pokušavate da se zaštitite od bola zbog rastanka, ali vas bijes stigne onda kada se najmanje nadate – dok spavate.

2. Stari problemi u novoj vezi

Ako ste u novoj vezi i suočavate se sa problemima kakve ste imali i sa bivšim dečkom, podsvijest vas podsjeća da ste jednom već bili u takvoj situaciji. Oživljavanjem slike vašeg bivšeg dečka podsvijest vas ujedno i upozorava da bi trebalo da riješite problem sa sadašnjim partnerom prije nego što bude prekasno.

3. Brinete da je vaša veza ugrožena

Bivši dečko kojeg često sanjate može da bude podsvjesna poruka da ignorišete problem koji postoji u vašoj aktuelnoj vezi. Kad smo zaljubljeni, skloni smo da previdimo stvari, ali nas podsvijest neumoljivo tjera da otvorimo oči dok je vrijeme.

4. Nesvjesno želite da pobjegnete iz stvarnosti

Poslije raskida život umije da bude prilično komplikovan, težak i bolan. Ako vam se nedugo poslije raskida dogodila još neka emocionalna havarija – posvađali ste se sa najboljom prijateljicom, ostali ste bez drage osobe iz porodice ili ste doživjeli debakl na poslu, nemojte se čuditi što sanjate bivšeg. Podsvjesno se vraćate na početak lošeg perioda u životu, u pokušaju da „zaustavite vrijeme“ i ispravite greške koje ste činili, a koje su dovele do „loše sreće“.

(www.telegraf.rs)

Recent Posts