sanja bobar przno plaza

Sanja Bobar uživa na moru i novoj ljubavi

Naša poznata kreatorka Sanja Bobar se odmara na Crnogorskom primorju poslije uspješnog perioda i nastupa na nedeljama mode u Njujorku, Los Anđelesu, Beogradu, Podgorici i Novom Sadu.

Šta te je posebno inspirisalo i oduševilo na tim velikim modnim smotrama?

Prelijepa i skromna Sanja kroz osmijeh priznaje da se u Njujorku srela sa najpoznatijim američkim fotografom, koji najviše radi za  magazin Vogue, Fadil Berishom, koji joj je fotografije korištene u Njujorku, lično uradio. Vadim je lični fotograf Donalda i Melanije Tramp, te mnogih poznatih show biz imena poput sestara Kardašijan, Paris Hilton i drugih. Takav je profesionalac da je set fotografija završio za desetak minuta.

sanja bobar porto montenegro

Kako ti se čini crnogorska modna scena?

Crnogorci su narod koji voli i prati modna dešavanja. Naša modna scena je bogata idejama i inovacijama na modnim manifestacijama i konačno smo stali rame uz rame sa modnim scenama zemalja iz svijeta. U svakom slučaju, svako treba da se oblači onako kako se osjeća.

sanja bobar boka kotorska

Stil jedne poznate ličnosti koji ti se posebno dopada?

Stil Viktorije Bekam me svaki put oduševi svojom ženstvenošću, elegancijom i jednostavnosti. Stil Bekamovih na kraljevskom vjenčanju ovog ljeta je nešto preko čega teško može da se ide. Svaki detalj je tu na svom mjestu savršeno uklopljen.

Bekamovi danas stižu na odmor u Crnu Goru?

 

Koja su tvoja mjesta u Crnoj Gori gdje provodiš vrijeme se prijateljima?

Sanji često dolaze prijatelji iz inostranstva koje najviše voli da povede u Budvu u Stari grad, najradije biram Korkovado pored zidina starog grada naravno ako pronađemo mjesto u sezoni, kroz smijeh kaže Sanja.

sanja bobar skuter

Omiljena plaža mi je Pržno a onda biram konobu Langust sa najboljim ribljim specijalitetima ili ako imamo dovoljno vremena onda su Paštrovića Dvori moj prvi izbor.

Naravno da ne preskačemo Boku Kotorsku sa lijepim pejzažima i Porto Montenegro kao pravu svjetsku destinaciju na našoj obali.

sanja bobar przno more

Sanja uživa i u novoj ljubavi (M.N), presrećna je. Nećemo Vam otkriti njegovo ime ali Sanjin osmjeh sve govori!

sanja bobar nova ljubav

I za kraj da najavimo jesenju kolekciju koja se uz prijatan odmor uveliko priprema za predstavljanje na Montenegro i Srbija Fashion Week.

sanja bobar porto montenegro

MontenegroClick

Photo: Privatna arhiva

Recent Posts