Sad nam je jasno kakva je majka Ana Ivanović

Ana Ivanović se porodila prije četiri mjeseca, a na Instgramu redovno objavljuje fotografije kojima fanovima daje uvid u to kako zapravo izgleda njen život.

Tako smo i saznali da je odmah nakon porođaja prionula na vježbanje kako bi se vratila u staru formu, a to što brine o malcu ne sprečava je da i dalje putuje i uživa sa svojim suprugom Bastijanom Švajnštajgerom.

Ana Ivanović zaista djeluje kao jedna superžena i supermama. Dokaz su i najnoviji postovi na Instagramu u kom je bivša teniserka otkrila koliko, kao mlada mama, moraš da budeš multifunkcionalan da bi sve oko tebe funkcionisalo kako treba:

Subotnje jutro mnogi provode u krevetu, izležavajući se i lenjo dočekujući nastupajući vikend. Ali ne i Ana. Za nju je zora izgleda bila i prije sunca, pošto je sa pratiocima podijelila sliku svog zdravog doručka i napomenu šta je sve do tog trenutka uspjela da uradi. A uspjela je da odradi trening, da namiri bebu, da spremi doručak… Zvuči moćno? Zato što i jeste.

(FOTO) ŠTA JE, BRE, OVO?! Putnik išao do Kolašina, a kada je upitao vozača zašto je stao, dobio je odgovor O KOME BRUJI REGION

I nije da je Ana po ovome natprirodno biće, što dobro znaju sve vrijedne mame koje su se izvježbale da prije Sunca završe pola svojih obaveza jer znaju kakav ih čeka dan, ali je uvijek osvežavajuće vidjeti da su i i slavni i bogati u nekim stvarima baš kao i sav normalan svijet.

(Noizz)

Recent Posts