Marina Dovgal-Simović

Ruska “bomba” postala crnogorska snajka: Cijepa drva na Cetinju u bikiniju, sekirom zamenila tegove

Marina privlači veliku pažnju svojim atraktivnim fotkama

Ukoliko bi se kojim slučajem birala najatraktivnija fitnes ljepotica u regionu, nema sumnje da bi “zlatnu medalju” ponijela “crnogorska snajka” Marina Dovgal-Simović!

U pitanju je Ruskinja iz Kazahstana koja ima 36 godina i troje djece i koja je udata na Cetinju gdje živi već 10 godina.

Marina je veliki pažnju privukla svojim atraktivnim fotografijama na Instagramu, pogotovo onim na kojima se vidi kako u bikiniju cijepa drva.

Naravno, te fotografije su naišle na veliki broj pozitivnih komentara, pogotovo što Marina izgleda kao “milion dolara” i što iz dana u dan vrijedno trenira.

– Hvala svima koji su neravnodušni prema mojoj stranici i šalju jedni drugima slike, cak i mojoj svekrvi! To podiže statistiku na Instagramu! Naravno, sve je lakše vidjeti sa kauča ili iz kafane i govoriti kako treba da živi i šta treba da radi žena i majka troje djece. Ako želite meni da dajete savete, napišite ih na 100 evra i dajte, sa zadovoljstvom prihvatam! Psi laju, karavan ide! Šaljite moj post svim spletkarošima i ljubomornima, eskspertima sa kauča – napisala je Marina nedavno.

Marina je završila ima završen Ekonomski fakultet, a trenutno polaže ispite na Akademiji sporta za personalnog trenera.

 
(kurir.rs)

 

Recent Posts