Rekordna posjećenost za Novu godinu u hotelima Bianca i Avala !

Popunjenost hotela Bianca Resort & Spaza Novu godinu je bila 100%, čime je opravdao epitet  lidera turističke privrede sjevera Crne Gore. Domaće, goste iz Rusije i Albanije, ukupno njih 300, zabavljali su Bane Mojićević, Jadranka Barjaktarović i Milica Pavlović.

“Sezonu smo počeli punim kapacitetima u periodu decembra i tako ušli u novogodišnje praznike. Rezultat uloženih napora posljednjih nekoliko godina, doprinio je porastu interesovanja gostiju posebno iz regiona. Novogodišnju noć će gosti pamtiti po nezaboravnom provodu i 2 noći pravog opuštanja uz hitove domaće i strane muzike. Veoma nam je važno da smo ispunili očekivanja gostiju iako u Kolasinu nije bilo snijega koji bi upotpunio prazničnu idilu “, kazao je menadžer hotela Nemanja Kuljić.

“Nakon praznika očekuje nas visoka popunjenost sa povoljnim ponudama zimskih paket aranžmana. Kako su sada na ski centru pojedine žičare u funkciji, što znači da se očekuje i više snijega za uživanje u zimskim sportovima, a mi realno uspješnu sezonu i mnogo više zadovoljnih gostiju”, dodaje Kuljić.

Krajnje uspješno je bilo i u elitnon budvanskom hotelu “Avala Resort&Villas” saopštila nam je menadžer prodaje Jovana Djukanović

“Novu 2016 godinu dočekalo je preko 700 gostiju iz Crne Gore, Srbije, Albanije,Rusije, Bugarske, Azerbejdžana, Ukrajine, Bjelorusije i Turske.

Za goste iz Rusije, Ukrajine, Azerbejdžana i Bugarske, Hotel “Avala” je organizovao poseban gala doček Nove godine u svom Aperitiv baru. Goste su zabavljali crnogorski i ruski pjevači,organizovane su brojne nagradne igre, karaoke, a gosti su bili oduševljeni organizacijom cjelokupnog programa. U našem restoranu “Bruno” je bio organizovan poseban doček za domaće goste, uz muziku lokalnog benda,koji je do jutarnjih sati zabavljao goste i svojim vokalnim kvalitetom i scenskim nastupom učinio doček Nove godine spektakularnim. Naravno, da je posebna povoljnost za naše goste bila mogućnost da samo stotinak metara dalje prate i koncerte mega zvijezda Zdravka Čolića, Gibonnija, Viva vox…” , kazala je Djukanović.

 

Recent Posts