studentski protesti beograd

REAKCIJE STUDENATA: Da, mi smo pijani huligani, a Mitrovićev sin je trijezan ubio djevojku!

Studentski protesti pretvorili su se u opšte narodni. Za sada nije jasno ko tu šta vodi, kao i ko bi mogao da čini tzv. jezgro protesta. U policiji kažu da je “jezgro” pojam koji se koristim u ovakvim prilikama kako bi se označili oni glavni u srednjem dijelu, kao i oni koji su najviše organizovani sa transparentima, ali i jasnim ciljem i trasom kretanja. Oni animiraju ostale protestante i tako se stvara kritična masa.

Dok jedni veličaju studente i ostale u ovim protestima, uz konstataciju da je ovo “buđenje” naroda, ima i onih koji ove mlade ljude nazivaju stranim plaćenicima, izdajnicima, ali i huliganima. List Informer nije preskočio ni ovu priliku pa da napadne proteste uz tvrdnje da Soroš stoji iza njih. Naravno za to nisu pružili apsolutno nikakav dokaz.

Glavni mediji režimski rade posao kao i u vrijeme Miloševića pa su ovi mladi protestanti nazvani “pijanom gomilom”, “narkomanima i divljacima”.

VERICA RAKOČEVIĆ OPLELA PO MLADIM DJEVOJKAMA: Nemaju šta da JEDU, a kupuju MARKIRANE torbe!

Omladina je odgovorila uz ironičnu konstataciju: DA, MI SMO PIJANI HULIGANI, A SIN ŽELJA MITROVIĆA JE TRIJEZAN ZGAZIO KOLIMA DJEVOJKU!

Ovaj slogan je vjerovatno nastao zbog “ćutnje” tih istih medija kada je sin vlasnika Pinkkorporacije ubio djevojku kolima, a da za to ni do dana današnjeg nije odgovarao.

(Izvor: Dnevni Žurnal)

Recent Posts