Razvedeni muškarac: Ostavila me je žena zbog ostavljanja prljavih čaša u sudoperi!

Metju Frej, bloger iz Klivlenda i razvedeni otac napisao je 2016. godine mučnu objavu na svom blogu razvodu pod naslovom: “Ostavila me je jer sam ostavljao sudove u sudoperi”.

 

Frej je prekasno shvatio da je skoro sve poslove u domaćinstvu i brigu o djeci prepustio ženi. Kad god je ušla u kuhinju, te ugledala prljavu čašu za piće na sudoperi, samo nekoliko centimetra pored mašine za pranje sudova sve je bila bliža odluci da stavi tačku na njihovu ljubav. Par se razveo 2013. godine.

foto: Profimedia

Nije željela da mi bude majka. Htjela je da mi bude partnerka i sve moje sposobnosti, znanja i inteligenciju htela je da usmjeri na upravljanje našim životom i domaćinstvom. Voleo bih da se sjećam onoga što mi je tada zvučalo nerazumno.

Arapski šeici za sebe biraju samo najljepše žene: Ove slike to i dokazuju! (FOTO)

foto: Profimedia

Naravno, nije bilo riječ o čaši. Danas mu je jasno da su problemi u odnosu bili dublji od onih očiglednih. Zato je ustvari puklo.

 

Njegov post je dobio nekoliko miliona pregleda, te deljenjem preko HuffPosta

brzinom svjetlosti postao viralan. A vjerovatno i mnogi parovi dijele slične probleme.

 

Danas Metju poučen svojim iskustvom savjetuje mnoge parove kako bi spasli svoj brak ukoliko imaju slične probleme.

 

Naglašava da nije psihoterapeut, ali zaintersovanih i dalje ima.

 

Za takvu praksu psihoterapeut Jodie Eisner kaže kako bi mogla biti dobro polazište za parove koji još nisu spremni za pravu terapiju, ali traže savjete da poboljšaju svoj brak.

(Stil.Kurir.rs)

Recent Posts