RASKINULA! (FOTO, VIDEO)

Pjevačica potvrdila šuškanja štampe – “stavila sam tačku na ljubavni život”

Nakon razvoda sa pjevačem Mustafom Sandalom sa kojim ima dvoje djece, Emina Jahović je ušla u vezi sa turskim biznismenom Sadetinom Saranom, ali je nedavno objavljeno da je i ta veza pukla.

Međutim, nedugo nakon toga su krenule da kruže glasine da su se ipak pomirili, a pjevačica je  potom na pitanje da li je opet srećna u ljubavi sa Sadetinom rekla “da”.

Sada je odgovor “NE”.

“U ovom trenutku mogu da kažem da mog ljubavnog života nema. Ja sam se razvela prije devet mjeseci i mislim da mi je sada potrebno da prođem kroz taj neki posle-razvodni period. Svi mi u životu imamo emotivne padove i to je normalno. Potrebno je da sebi damo vremena da to sve prođe i dođe na svoje mjesto. Sada više ne plačem”, rekla je pjevačica “Srpskom telegrafu” i dodala da je stavila tačku i na vezu posle razvoda od Mustafe.

Kad se spoje talenat i ambicija – Fedor Žugić! (VIDEO)

“Moj partner i ja smo se mimoilazili oko mnogih stvari, pa sam riješila to da okončam. Obično veze započete posle razvoda nisu nešto stabilne. Nije nam se ni način života pretjerano poklapao i jednostavno sam odlučila da krenem naprijed sama”.

Pogledajte prilog s Eminom Jahović:

(Mondo)

Recent Posts