nedjeljni horoskop od 11. do 17. oktobra

Raskid, stara ljubav, promjene..: Evo šta očekuje svaki HOROSKOPSKI ZNAK ove nedjelje

Pročitajte nedjeljni horoskop od 11. do 17. oktobra!

Ovan

Ove nedjelje očekujte promjene koje se tiču ljubavi. Mogući su problemi u komunikaciji sa voljenom osobom. Fokusirajte se na dobre stvari u vezi. Ako ste slobodni, moguće je neko novo poznanstvo, ali ne donosite na brzinu odluke o tome šta želite sa tom osobom. Moguć je kraći put i poznanstvo na putu, takođe. Nemate mnogo problema u odnosima sa saradnicima. Potrebna vam je bolja organizacija. Razmislite malo više o planovima koje odlažete stalno.

Bik

Mogući su manji problemi sa voljenom osobom. Bilo bi dobro da izbjegnete nesporazume. Samo treba da uložite malo više vremena u sve. Slobodni, skloni ste flertu, ali se možete i da se pomirite sa nekom osobom iz prošlosti. Pokušajte da imate razumijevanje za kolege sa kojima radite, iako vam se možda nešto ne dopada u njihovom pristupu u radu. Pravite kompromise. Budite temeljni i sve odradite polako. Mogući su iznenadni troškovi.

Blizanci

Izvjesni su problemi sa partnerom u komunikaciji, ali će se sve jako brzo da se rješava. Važno je da posao ne bude najbitniji, nego da se zna kad radite, a kada je vrijeme za drage ljude. Ako ste slobodni, neka osoba sa posla može biti ona koja vam odgovara. Svi vam pomažu na poslu i konačno završavate sve što ste jako dugo odlagali i to sa lakoćom, jer vaš vladar Merkur, je retrogradan. To vam pomaže u završavanju obaveza.

Rak

Veoma ste ljubomorni ove nedjelje, a to može da bude veliki problem ako ste u vezi. Pokušajte da da ne nervirate partnera besmislenim zamjerkama. Slobodni, skloni ste flertu ove nedelje. Što se posla tiče veoma ste napeti, ali pokušajte da nađete neko idealno rješenje sa kolegama. Od odnosa sa drugima vam zavisi uspješnost ove nedjelje. Budite skloni saradnji i kompromisu.

Lav

Moguće su manje razmirice sa partnerom, ali jako brzo dolazite do rješenja. Ako ste slobodni, možda ćete upoznati neku osobu koja je veoma zanimljiva i koja može da vam se baš dopadne. Nemojte previše da odlažete prvi korak. Budite preduzimljivi. Mogući su problemi sa papirima i dokumentacijom, pa ne gubite strpljenje. Platite račune na vrijeme, budite odgovorni.

Djevica

Niste zadovoljni odnosom sa partnerom. Loša komunikacija kvari ona osjećanja koja gajite prema njemu. Nemojte previše da analizirate sve, nego uživajte više. Slobodni, niste raspoloženi za nešto ozbiljno, dovoljan vam je flert. Nikako ne uspijevate da definišete sve na poslu i stalno vam izmiču poslovne prilike na koje ste baš računali. Nemate dobru komunikaciju sa kolegama, ali zato uradite sve što je do vas, da ne biste bili u problemu. Vaš vladar Merkur je retrogradan i ne doprinosi vašem napretku. Imate osjećaj da ništa ne radite kako bi trebalo jer niste fokusirani. Obratite pažnju na detalje.

Vaga

Uradite nešto lijepo za partnera. Probajte da ga iznenadite. Nemojte da čekate da on sve uradi. Moguć je kraći put sa voljenom osobom. Sada nije vrijeme za djelimična rješenja, nego budite otvoreni i recite drugima šta tačno želite. Sve što radite provjerite više puta. Bićete zadovoljni novčanom situacijom, samo što su mogući i izdaci koji su neophodni.

Škorpija

Previše ste osjetljivi. Želite da se posvetite partneru. Ako ste slobodni, nemojte na brzinu da ulazite u neku vezu, sada nije baš idealno vrijeme za to. Treba vam nešto što je stabilno. Imate želju da odustanete jer nemate volju za rad. Ipak, dajte sve od sebe i ne dozvolite da vam trud propadne zbog lošeg raspoloženja. Budite vrijedni.

Strijelac

Venera je ušla u vaš znak i do kraja nedjelje možete da osjetite poboljšanje. Imaćete potrebu da budete romantični i da ugodite partneru. Ako ste slobodni, moguća je avantura. Fokusirajte se na posao, jer će vam to svakako dobro ići. Očekujte uspjeh. Konačno ćete ostvariti nove ideje, a drugi ljudi će biti od pomoći. Moguća je saradnja sa osobama koje nisu iz vašeg mjesta ili zemlje.

Jarac

Nemate previše vremena za voljenu osobu. Posao vam je na prvom mjestu, ali ne dozvolite da to tako bude tokom cijele nedjelje, jer može da dođe do problema. Ako ste slobodni, preko prijatelja ili interneta možete da upoznate neku zanimljivu osobu. Što se posla tiče, sve vam ide od ruke. Započnite sve što ste planirali bez odlaganja. Neka muška osoba može da vam bude podrška, bilo da je to kolega ili nadređeni.

Vodolija

Nemate potrebu za ljubavlju, za pretjeranom bliskošću. Posao vam je na prvom mjestu, ali ne zapostavljajte previše partnera. Ako ste slobodni, bićete skloni flertu. Moguća su nova poznanstva. Svi vam pomažu na poslu. Bićete zadovoljni na kraju nedelje. Rezultate ćete uvidjeti uskoro. Konačno je došao period za poboljšanje finansija.

Ribe

Previše očekujete od drugih. Partner trpi veliki pritisak jer prenosite nervozu sa posla na njega. Problem u komunikaciji je siguran ove nedelje. Slobodni, neka osoba koju znate odavno može ponovo da uđe u vaš život. Što se posla tiče, sve obaveze brzo obavljate i ništa vam nije teško. Mogući su povećani troškovi, ali zato bi trebalo da izbjegnete bilo kakva ulaganja. Bitno je da napravite kompromis sa saradnicima i sve može da ide mnogo lakše.

Recent Posts