Raku stiže novac, Djevica ulazi u flert, Strijelac bolje da prespava dan

Pročitajte dnevni horoskop za 19. novembar!

Ovan

Bavite se sportom ili nekom aktivnošću. Kreativni ste i nije Vam do posla, radije biste se družili i odmarali. Skloni ste flertu.

Bik

Danas je odličan dan za završavanje obaveza, budite posvećeni poslu i držite se rasporeda. Od fokusa zavisi koliko stvari možete da uradite. Provedite više vremena sa porodicom.

Blizanci

Potrudite se da ignorišete ako Vam smeta nešto kod drugih ljudi, ne morate da budete previše direktni. Ne brzajte na poslu, jer su moguće veće greške. Moguć je kraći put danas.

Rak

Danas će biti bitno da date sve od sebe. Priliv novca je izvestan. Strastveni ste i energični. Posvetite se malo više partneru ako ste i vezi.

Lav

Sve Vam ide od ruke danas. Potrudite se da sve nesporazume sa prijateljima riješite odmah. Imate dosta ideja, ali nemojte samo da planirate, nego realizujte nešto.

Djevica

Mogući su iznenadni troškovi. Budite racionalni što se tiče novca. Ne dozvolite da Vas saradnici iznerviraju. Skloni ste flertu.

Vaga

Imate dosta planova, ali Vam je potrebna pomoć kolega. Pitajte neke bliske prijatelje za savjet. Saslušajte partnera i nađite kompromis u odnosu. Ako ste slobodni, preko prijatelja je moguće poznanstvo.

Škorpija

Napeti ste. Popričajte otvoreno sa kolegama o svemu što Vam ne odgovara na poslu. Moguća je glavobolja.

Strijelac

Dobro se osjećate. Nemate fokus, radije biste odmarali ili putovali. Nije dobar dan za započinjanje novih stvari.

Jarac

Neke osobe koje Vam nisu bliske mogu da Vas izbace iz takta. Potrudite se da ne uključujete emocije u posao, jer to nije produktivno. Držite se isplaniranih obaveza.

BIOČE: Ubili medvjeda, pa završili u zatvoru

Vodolija

Danas je bitno da budete dobro organizovani. Jedino tako možete da sve završite kad bi trebalo. Romantični ste i raspoloženi za ljubav.

Ribe

Danas je idealan dan za neke nove početke. Lako odrađujete sve što ste isplanirali. Imate višak energije i odlično se osjećate.

(Mondo)

Recent Posts