Prvih 1.000 klijenata koji zaključe osiguranje i daju saglasnost za direktnu komunikaciju, dobijaju bonove u vrijednosti od 15 Eura

 

Lovćen osiguranje AD je, za svoje klijente u susret školskoj godini, pripremilo online prodaju proizvoda “Osiguranja djece i omladine od posljedica nesrećnog slučaja” uz koji, svojim klijentima omogućava pogodnosti, u periodu od 22.09.2020. do 20.12.2020. godine, da u slučaju zaključenja ovog osiguranja putem webshop-a, osvoje prigodne poklone.

 

Prvih 1.000 ugovarača osiguranja, koji putem našeg webshop-a zaključe osiguranje djece i omladine od posljedica nesrećnog slučaja i daju saglasnost Lovćen osiguranju za korištenje registrovanih podataka za dalju komunikaciju u svrhu marketinga, dobiće na poklon bonove u vrijednosti od 15 Eura. Dobitnici vrijednosnih bonova, iste mogu koristiti u periodu od izdavanja do 30.06.2021. godine, za kupovinu jednog dobrovoljnog osiguranja motornih vozila (kasko vozila, kasko sudar vozila, auto asistencija, pravna zaštita, povreda vozača) ili osiguranje stambenih objekata. Vrijednosni bon vezan je za ugovarača osiguranja i nije ga moguće prenijeti na drugo lice.

Osiguranje djece i omladine od posljedica nezgode nikad nije bilo lakše, u par jednostavnih koraka izaberete koliko želite da iznosi cijena (premija) osiguranja, popunite ostale podatke i dobićete polisu osiguranja na Vaš mail.

 

Više informacija o “Osiguranju djece i omladine od posljedica nesrećnog slučaja” i poklon bonovima osiguranici mogu dobiti posredstvom sajta www.lo.co.me.

Recent Posts