PRVI IZLASCI: Šta muškarci očekuju od nas?

Žena koja se javi prva ponekad zna djelovati napadno, ali muškarci ipak preferiraju da ponekad i mi odradimo dio posla. Oni nas ispituju svakakve sitnice, a žene su nekako povučenije…

Prvih nekoliko izlazaka je faza veze u kojoj nam nije baš prijatno reći što sve želimo od druge osobe, najčešće iz straha da nas osoba ne ocijeni neprikladnim za vezu. Ipak, svi znamo šta tačno želimo, a ovoga smo puta pitali muškarce da nam otkriju stvari koje jednostavno nemaju hrabrosti tražiti od žene.

 

Da se javimo prve

 

Neki su muškarci lovci i vole sve da naprave sami, ali velikoj većini njih ipak padne kamen sa srca kada žena preuzme inicijativu. Žena koja se javi prva ponekad zna djelovati napadno, ali muškarci ipak preferiraju da ponekad i mi odradimo dio posla.

 

Da im postavljamo pitanja

 

Jedna od naječšćih stvari na koje se muškarci žale je činjenica da se žene ne trude oko njih onoliko koliko bi oni voljeli. Oni nas ispituju svakakve sitnice, a žene su nekako povučenije i očekuju da će samo morati odgovarati na pitanja. Uglavnom, ako ste do sada bile među onim ženama koje se boje nešto pitati jer misle da će izgledati previše znatiželjno, znajte da oni vole pitanja.

 

Da se zainteresujemo za njihove stvari

 

Ne da glumimo da nas zanima fudbal ako nas ne zanima, ali muškarci kažu kako žene često ignorišu njihove strasti i hobije. Pitaj ga dva, tri pitanja o nečemu čime se bavi i dobićeš dodatne bodove.

 

Da ih pustimo da plate račun

 

Ne zato što ne vjeruju u emancipaciju žena, nego zato što žele ispasti kavaljeri. Naravno, žele i da se prvo primimo za novčanik u znak ponude da platimo, ali na kraju svega, ipak žele biti staromodni i platiti sami.

 

 

Izvor:index.hr

Recent Posts