horoskop1

Pročitajte šta možete da naučite od drugih horoskopskih znakova

Od Lavova možete naučiti kako da sačuvate novac, a od Škorpije kako da dobijete sve što poželite… Pročitajte šta možete da naučite od drugih horoskopskih znakova

Ovan

Ovan nam pokazuje kako se treba boriti za naše ciljeve i stavove, kao i kako da se postigne uspjeh u životu. Oni nas mogu naučiti kako da volimo i zadovoljimo sebe.

Savjet Ovna: Borba za sebe bez obzira na sve.

Bik

Bik će vas naučiti kako da uživate u životu i zabavite se gdje god da idete. Materijalne stvari su veoma važne za njih. Bik vas može naučiti kako da ostvarite svoje snove.

Savjet Bika: Nikada ne odustaj.

Nedjeljni horoskop za period od 16.11. do 22.11.2015.

Blizanci

Blizanci će vam uvijek preporučiti neku knjigu kako da podignete svoj duh. Oni će vas naučiti i ubjediti vas da je obrazovanje najvažnija stvar. Oni vam mogu pomoći da učite i da se fokusirate na ono što čitate.

Savjet Blizanaca: Unaprediti svoje obrazovanje.

Rak

Rak će vam jasno staviti do znanja da je porodica na prvom mjestu, i naučiti kako da se brinete o svojoj porodici. Možete naučiti od njih kako da ne budete previše razmaženi, jer to može da vam donese probleme kasnije u životu.

Savjet Raka: Stavite svoju porodicu prije svega.

Lav

Lavovi vas mogu naučiti da sačuvate i koristite novac pravilno. Oni vam takođe mogu pokazati kako da uživate u malim stvarima u životu. Jedna od važnih stvari koju možete naučiti od njih je da treba da budete ponosni na sebe, ali i da pohvalite druge kada to zaslužuju.

Savjet Lava: Budite ponosni.

Djevica

Djevica može da vam pokaže kako da se brinete o vašem životnom prostoru, kao i da vodite računa o svom zdravlju. Kao i Blizanci, Djevice vole da čitaju, tako da vas mogu naučiti da obratite pažnju na ono što ste pročitali.

Savjet Device: Obratite pažnju na detalje.

Pred njima padaju svi muškarci: One su najpoželjnije žene Zodijaka!

Vaga

Vage vas mogu naučiti na kompromise, i da rješite probleme kroz razgovor. Možete naučiti dobre manire od njih, kao i pozitivan stav, lijep i negovan izgled.

Savjet Vage: Nije teško biti fin.

Škorpija

Škorpija vas može naučiti kako da se nosite sa teškim vremenima u svom životu, da pobjedite strah i boritite se za ono što želite. Vi se zapitajte koliko je to moguće. Pa, sve što ima početak ima kraj; tako jednostavno.

Savjet Škorpije: Nikada ne odustaj, bez obzira koliko je teško.

Strijelac

Strijelac može da vam pokaže kako da prevaziđete teškoće, i da uvijek imate osmjeh na licu. Strijelac takođe može da vas nauči da je dobro raspoloženje jedna od najvažnijih stvari u životu.

Savjet Strijelca: Budite pozitivni.

Tri fatalna para zodijaka: Ludački se vole, još luđe mrze, a zajedno će preživjeti sve brodolome

Jarac

Jarac će vas naučiti kako da provedete svoje dragoceno vrijeme na najbolji mogući način. Oni mogu da vam pokažu kako da liječite starije. A, najvrednija stvar koju možete da naučite od njih je da ne odlažete posao koji možete završiti u tom trenutku.

Savjet Jarca: Iskoristi svaki svoj dan.

Vodolija

Vodolije će vas naučiti da se nikada ne osvrćete i da se samo fokusirate na budućnost. Vodolija će vam pokazati da je održavanje prijateljstva jedna od najvrednijih stvari u životu.

Savjet Vodolije: Ne odustajte od svojih snova.

Riba

Ribe vam mogu pokazati da je romansa veoma važna za održavanje uspješne saradnje sa svojim partnerom. Mogu vas naučiti da treba da sebi dati malo vremena i istražite svoje želje.

Savjet Ribe: Ne odustajte od svojih snova.

Izvor: Nezavisne

Recent Posts