zaljubljenih

Pripremite se, voljećete: Ova 3 horoskopska znaka očekuje karambol strasti za Dan zaljubljenih!

Jedan od najromantičnijih dana u godini, Dan zaljubljenih, sve nam je bliže, a mnogi imaju svoje specifično viđenje kako on treba proteći.

 

Zvezde su se poklopile za njih, pa čak ni oni koji se nikada nisu međusobno privlačili neće moći odoleti kada se 14. februara sretnu sa parom koji im je suđen…

Za neke od nas zvezde su rekle svoje, pa će za tri astrološka para ovo biti najseksualniji Dan zaljubljenih ikada, piše Elite Daily.

Je li moguće promijeniti navike vaše druge polovine?

1) Bik i Devica

 

Ova dva znaka će se slično osećati tokom Dana zaljubljenih i privlačiće ih energija onog drugog, posebno ako već dugo imaju želju razotkriti se i pokazati ono što se krije ispod njihove površine. Bik će se “zagrejati” za Devicu i najverovatnije će to čuvati kao tajnu, dok će Devica iskoračiti iz svoje zone komfora i napraviti prvi korak prema Biku. Devicama je trenutno potrebno mnogo pažnje, a Bikovi su u potrazi za uzbudljivim prilikama…

 

2) Blizanci i Vaga

 

Ovo je veoma dinamičan par i njihova mentalna povezanost, koja je tipična za ove znakove, potisnuće u drugi plan romantiku. Blizanci će biti opijeni neodoljivim šarmom Vage, obasipaće je komplimentima, pa će je oduševiti snalažljivošću i blistavim umom. Vaga će tražiti vezu, a Blizanci prijatelje sa kojima se mogu prepustiti strasti, što neće biti problem sve dok im komunikacija bude iskrena.

 

3) Rak i Ribe

 

Odnos ovog astrološkog para može se usporediti s vožnjom na čarobnom tepihu. Kod Raka je trenutno izražena potreba za romantikom i kreativnošću, dok Ribe čeznu za putovanjem i nepoznatim, što znači da su oboje u potrazi za nečim egzotičnim i spontanim. Strast će jednostavno prštati između njih sve dok budu mogli obuzdati svoj ego u određenim situacijama.

Recent Posts