fakultetu

Priča o fakultetu za di-džejeve je upravo postala još luđa

Ako ste se smijali bilbordima kojim Megatrend promoviše svoj najnoviji smjer, sad biste mogli da se zagrcnete. Jer – ne samo da nije riječ o šali, već je izvjesno da će 1. oktobra fakultet za di-džejeve krenuti sa radom, limit prijavljenih je skoro dostignut, a Mića Jovanović je otkrio da ima zaista velike ambicije kad je ovaj projekat u pitanju.

Gostujući u emisiji “Novo Jutro”, Mića Megatrend otkrio detalje nastavnog programa po mnogima najbesmislenijeg fakulteta na svijetu i sigurni smo da ćete željeti da čujete.

Za početak, ko će biti predavači? Mića puca na veliko. Baš se, kaže, čuo sa Đanlukom Vakijem, koji je vrlo zainteresovan da dođe na otvaranje 1. oktobra i bude dio Mićine revolucije. Pretpostavljamo da misli na italijanskog milionera koji je postao internet zvijezda plešući sa mladim ljepoticama i pokazujući tetovaže na jahtama, a navodno često nastupa i kao DJ.

Pored njega, Jovanović je otkrio i da su u toku pregovori sa Bobom Sinklerom, a nada se da će na predstojećem Exitu uspjeti da se susretne sa slavnim Dejvidom Getom.

Kada je riječ o predmetima, biće ih 8, odnosno 10. Budući diplomirani di-džejevi, uz već čuvenu Zaštitu od narkotika, kao nastavne predmete imati Metodologiju rada di-džejeva, Produkciju i dizajn zvuka, Miksovanje muzike, Kreativno muzičko računarstvo, pa opet Miksovanje muzike… A na kraju će im na diplomi pisati Diplomirani menadžer u kulturi i medijima – DJ.

Nije isključeno da će u startu dodijeliti i neke počasne diplome na osnovu bogatog iskustva – već ih je predložio DJ Djuki i DJ Manixu koji su gostovali s njim u emisiji i kojima se obraćao s “drage kolege, ako mogu tako da kažem, pošto sam i ja sad u di-džejingu”…

I dok se vi pitate ko je ovde lud – samo da znate, na Megatrendov DJ fakultet već je upisano 107 brucoša, a limit je 120, a nedavna izjava ministra Šarčevića je prava slika naše prosvjete.

Izvor: Noizz.rs

Recent Posts