PRETUČEN POŠTAR MARKO MILOSAVLJEVIĆ: Tuklo ga 30 ljudi, među njima bilo žena i djece

Marko Milosavljević (25) poštar u Čačku, brutalno je pretučen u jednom naselju u Čačku. Njega je palicama, metalnim šipkama, pa čak i dizalicama od automobila tuklo tridesetak ljudi, među kojima su bili žene i djeca.

O ovom slučaju, kako prenose srpski mediji, odmah je obaviještena policija, koja ispituje aktere tuče, a Milosavljević je sa teškim povredama glave prebačen u čačansku bolnicu, gdje je zadržan na odjeljenju hirurgije.

Prema saznanjima Novosti, Milosavljeviću su sedmicama prijetili stanari iz ovog naselja, a sve zbog, navodno, pisma koje nije stiglo na adresu jedne porodice.

”Zamjerali su Marku što im nije donio rješenje o podjeli besplatne pomoći od 13.000 dinara za kupovinu ogrijeva. Žalili su se i direktoru, kao i upravniku pošte, nakon čega je utvrđeno da je sporno pismo uručeno još početkom avgusta, a Milosavljević je kao poštar počeo da radi početkom oktobra” – ispričao je za Blic jedan od Markovih poznanika.

Prijetnje, međutim, ni tada nijesu prestale, a sve je kulminiralo u ponedjeljak, kada je otišao da uruči poštu u ovom naselju.

Upravnik pošte u Ljubiću potvrdio je da se napad na poštara dogodio u naselju Sajmište.

”Pozvali su me iz policijske uprave da preuzmem torbu i bicikl, ali kada sam stigao u naselje bio sam šokiran scenom. Vidio sam troje policijskih kola i oznake sa brojevima po zemlji. Bilo je i krvi” – kazao je upravnik pošte Vladan Vukosavljević.

Najviše udaraca zadobio je po glavi dok nije pao na zemlju, pa su i tada nastavili da ga udaraju.

Milosavljević je na glavi imao čak 15 kopči, brojne modrice i posjekotine po tijelu.

(Novosti.rs)

Recent Posts