ivana korab

PRELIJEPA SRPKINJA UDALA SE ZA CRNOGORSKOG BIZNISMENA: Razvela se posle samo MJESEC DANA, a onda spakovala kofere i zauvijek napustila SRBIJU (VIDEO)

Ivanu Korab, manekenku koja već godinama živi i radi u Americi u kojoj niže uspjehe život nije oduvek mazio.

 

Iako se veoma rano osmelila, započela manekensku karijeru, a potom i počela da putuje, Ivana se u jednom životnom periodu potpuno povukla iz javnosti.

Naime, 2013. godine, ona se udala za višegodišnjeg dečka, inače crnogorskog biznismena Mia Danilovića, ali iako je to bila velika ljubav, ubrzo je došlo do razvoda. Mia i Ivana razveli su se posle mjesec dana braka.

– Žao mi je što se u medijima na ružan način polemiše o mom braku. Da nisam mislila da će trajati do kraja života, sigurno ne bih odlučila da se udam. Vjerovala sam u svaku riječ zaveta koji sam izgovarala i nije mi bilo ni na kraj pameti da će se naša bajka brzo završiti. Nikada ne znamo šta nosi novi dan, pa sada više nego ikada vjerujem u to da treba uživati u svakom trenutku – rekla je tada Ivana.

Na pitanje šta je poljuljalo njihov odnos nakon višegodišnje ljubavi, ona je dodala:

– To će zauvijek ostati samo naša tajna. Kućno vaspitanje ne dozvoljava mi da prljav veš iznosim van svoja četiri zida, a kamoli u javnost – rekla je Ivana.

Ona se preselila u Ameriku, gdje je počela da niže uspehe, igrala je u nekoliko serijskih projekata i radila brojne revije.

Kurir.rs/Blic/Foto Printscreen/Instagram

Recent Posts