Poznati ASTROLOG je predvidela sve što se desilo u SAD: Kaže da nas tek čeka SPEKTAKL i kaže KADA!

Tanja Veljković je u štampanom izdanju “Trećeg oka” napisala da će od 6. januara sve što se kuvalo izaći na videlo u SAD, a postati očigledno 13. januara kada je Donald Tramp opozvan. Naglašava i šta nas još čeka!

Pre tačno godinu dana svi smo uskočili na “poligon”. Izgledalo je da smo zaglavljeni i da nikada neće doći kraj, ali  evo nas na novom nivou “kosmičke igrice”. Ako pogledamo sebe unutrašnjim vidom, shvatićemo da više nikada nećemo biti isti.

Uran je 14. januara krenuo direktno i novoj energiji daje dodatno ubrzanje. Velika mašinerija će se pokrenuti.

Poroci horoskopskih znakova: Ovan je sklon alkoholu, Škorpija kocki, Devici je vježbanje opsesija!

Ovo je dominantna energija godine. U jednoj oblasti života osećaćemo snažnu unutrašnju potrebu da konačno uradimo nešto neuobičajeno, neočekivano, originalno, da sprovedemo individualnu revoluciju i reformu (Uran).

Ko će osjetiti Urana?
Ove godine, zajedno sa Saturnom u Vodoliji, dobija glavnu ulogu i ponovo ima priliku da zablista. Kvadrat ove dve planete biće aktivan cijele godine i niko se neće izvući, svako će ga osjetiti, iako će najviše djelovati na pripadnike prve dekade fiksnih znakova (Bik, Lav, Škorpija, Vodolija).

Svi su spremni za revoluciju i svi se plaše promjena!

Na drugoj strani biće strah od promjene i napuštanja udobnosti. Saturn će postavljati ograničenja i restrikcije da bi održao strukturu.

Do promjene će svakako doći i jedino u čemu možemo da pogrešimo jeste da dozvolimo da sumnja i strah pobjede i da odustanemo.

Tanja Veljković nevjerovatno precizno predviđa događaje Foto: Vojislav Danilov

Mars na novom zadatku

Suština godine koja je za nama bila je da se stara struktura društva koja više ne služi svrsi sruši, da bi se izgradilo novo društvo na novim principima. Na ličnom planu trebalo je da “izađemo na crtu”, zauzmemo se za sebe i prevaziđemo lične strahove i kočnice.

Sve što se kuvalo – eksplodiralo je!

Posle punih šest mjeseci provedenih u Ovnu, 6. januara Mars je prešao u znak Bika. To znači da će sve ono što se intenzivno kuvalo, sada dobiti materijalnu formu, vidjećemo rezultate.

Božić i Srpska nova godina u SAD!
Baš u prazničnim danima (oko Božića i Srpske nove godine), kosmos nam nije dao da “danemo dušom”.Osjetili smo veliki naboj i konfliktnu energiju. Bilo je tu besa, napetosti, kontrole, dugo sputavani Mars sada leti, dobija ubrzanje i ruši sve okolo. Kako se bude približavao Uranu, energija će biti sve jača i jača. “Idealni” dani za rušenje su 17. januar, kada Uran iz Bika formira kvadrat sa Jupiterom u Vodoliji i 20. januar, kada Mars i Uran spoje (tačnije ceo period od 13 – 23. januara)

Pored toga, 19. januara Sunce ulazi u Vodoliju, a Merkur je već tu i ušao je u “senku” 15. januara (30. januara kreće retrogradno, malo upozorenje onima koji planiraju putovanje, ili dogovore i sklapanje ugovora). To znači da će sredinom meseca tri planete u Vodoliji (Sunce, Jupiter, Saturn) biti u kvadratu sa Uranom i Marsom u Biku, čiji spoj se inače naziva eksplozija (jedan kvadrat je napetost, obratite pažnju: ovde imamo šest umreženih kvadrata).

Pritisak će krajem januara biti strašan, eksplodiraće planeta!

Bik vlada drugom kućom horoskopa – finansije, zarada, osećaj sopstvene vrednosti, a Vodolija jedanaestom kućom – dugoročni planovi i ciljevi, velike društvene grupe, političke organizacije, berza, internet.

Kada se ove dve oblasti života sudare, biće to prava eksplozija, finansijska, politička, lična. Pritisak će biti toliko jak da ćemo ili zauvek ostati ispod kamena, ili ćemo poleteti visoko i osvojiti slobodu.

Ovo izgleda kao da ćemo sva uzbuđenja koja nam donosi 2021. potrošiti za tih nekoliko dana i posle nećemo imati šta da radimo. Ne brinite, biće toga još, ali ne u ovakvoj koncentraciji, kada tokom godine lične planete budu tranzitirale kroz znak Bika, Lava i Škorpije.

(magazin.novosti)

 

Recent Posts