Džoni Dep

POVREĐEN DŽONI DEP! Glumac hitno prevežen u bolnicu, CRNA GORA MU DOŠLA GLAVE!

Džoni Dep je tokom snimanja povrijedio vrat, a glumcu je odmah ukazana sva potrebna pomoć, kao i njega.

 

Fizijatar, u pitanu je doktorka, je Depu imobilisala vrat i posavetovala ga, ali je zbog ugovora koji je potpisala, ne smije da iznosi informacije o holivudskom glumcu.

 

Depova doktorka, fizioterapeut Renata Bergam, je inače rođena tetka glumice Marije Bergam, koja je potvrdila navode.

 

– Moja tetka je potpisala ugovor kojim se obavezala na ćutanje o holivudskom glumcu, te ne sme da priča o saradnji sa njim – rekla je Marija.

FOTO: PROFIMEDIA

A dok je snimao kadrove na Miholjskoj prevlaci, ostrvu čiji jedan deo je u vlasništvu crkve, koja je prethodno izdala dozvolu za snimanje, Dep je privukao pažnju sveštenstva.

Horoskopski znak na koji se svi lože, a on ih sve kulira

– Jedan od paroha je potegao veze i poznanstva da bi se fotografisao sa Depom, a glumac je pristao i ispunio mu želju i upoznao se sa parohijom – rekla je jedna žena iz Tivta koja je prisustvovala toj sceni.

Dok su brojni paparaci uzaludno tumarali po crnogorskom primorju, neki i pisali da je Džoni Dep tokom boravka u Crnoj Gori smješten u rizortu Porto Montenegra sa pogledom na more, kao i da je iz Beograda za njim u Tivat doputovala i njegova posluga, Kurir je tačno locirao holivudsku zvezdu.

 

Džoni Dep privodi kraju snimanje kadrova filma “Minamata” u Tivtu, odakle će se vratiti nakratko u Beograd prije nego ode svojoj kući.

FOTO: PRIVATNA ARHIVA, PROFIMEDIA

Kurir.rs, Blic / Foto: Ana Paunković

Recent Posts